Siirry pääsisältöön

Profilointi tuottaa tulosta

Asiakkaiden tunteminen tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että tiedät kuka ostaa ja kuka tuottaa parasta katetta markkinointipanostuksille.

"Kaiken viisauden alku on tosiasiain tunnustaminen" –J.K Paasikivi

Unelma-asiakkaan profiilin aukikirjoittaminen ja dokumentonti terävöittää toimintaa. Nykyisten ideaaliasiakkaiden tunnistaminen auttaa tulevien tunnistamisessa. Kannattaa muistaa, että nämä asiakkaat tuovat enemmän katetta, he ovat uskollisia ja kertovat tuotteistasi myös tutuilleen.

Yksinkertaisia kysymyksiä ideaaliasiakkaan määrittämiseen:

1. Mitä tarpeita nykyisillä asiakkailla on, mitä asiakkaat haluavat yritykseltä
2. Mitä tarpeita yritykselläsi on ja mitä haluat asiakkaalta, rahan lisäksi
3. Vertaa näitä toisiinsa ja löydä erot ja samankaltaisuudet
4. Ovatko nykyiset asiakkaat unelma-asiakkaita?

Asiakkaiden profilointi ja segmentointi tuottaa aina parhaimman tuloksen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.