Siirry pääsisältöön

Profilointi tuottaa tulosta

Asiakkaiden tunteminen tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että tiedät kuka ostaa ja kuka tuottaa parasta katetta markkinointipanostuksille.

"Kaiken viisauden alku on tosiasiain tunnustaminen" –J.K Paasikivi

Unelma-asiakkaan profiilin aukikirjoittaminen ja dokumentonti terävöittää toimintaa. Nykyisten ideaaliasiakkaiden tunnistaminen auttaa tulevien tunnistamisessa. Kannattaa muistaa, että nämä asiakkaat tuovat enemmän katetta, he ovat uskollisia ja kertovat tuotteistasi myös tutuilleen.

Yksinkertaisia kysymyksiä ideaaliasiakkaan määrittämiseen:

1. Mitä tarpeita nykyisillä asiakkailla on, mitä asiakkaat haluavat yritykseltä
2. Mitä tarpeita yritykselläsi on ja mitä haluat asiakkaalta, rahan lisäksi
3. Vertaa näitä toisiinsa ja löydä erot ja samankaltaisuudet
4. Ovatko nykyiset asiakkaat unelma-asiakkaita?

Asiakkaiden profilointi ja segmentointi tuottaa aina parhaimman tuloksen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.