Siirry pääsisältöön

Asiakkuuden kolme ällää

Asiakkuuden vaalimisen kolme ällää, lupaus, lunastus ja lojaliteetti.

Asiakkuuden vaalimisessa kuunnellaan asiakasta herkällä korvalla ja suurilla silmillä. Yritys antaa kaikille asiakkaille lupauksia, jotka asiakaspalvelu lunastaa. Erityisesti verkkokaupassa lupausten antaminen on erittäin helppoa, mutta lunastaminen on vaikeata.

Lupaus antaa samassa yhteydessä lupauksen myös lojaliteetista, joka syntyy lupauksen lunastamisen ja asiakasodotuksen ylittämisestä ja kokemuksen paremmuudesta. Yrityksen koneisto, joka lunastaa lupauksen on avain siihen, että asiakkaat ovat tyytyväisiä ja palaavat ostamaan kerta toisensa jälkeen.

Tärkeintä on ketteryys, avoimuus, kuunteleminen sekä valmius muuttaa ja muuttua.

- Nella Ginman, Ifolor -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.