Siirry pääsisältöön

Luovassa strategiassa on pienempi riski

Luova jäljittely ei ole laitonta, päinvastoin. Luovan jäljittelyn strategiaa käyttävä yritys odottaa, ensin, että joku muu on keksinyt jotain uutta, mutta vain alustavasti.

Yritys ryhtyy sen jälkeen itse töihin ja tuo hyvin pian markkinoille jotain, mitä tämän uutuuden olisi oikeastaan pitänyt olla tyydyttääkseen asiakasta ja tehdäkseen asiakkaan haluamat asiat, joista hän myös maksaa. Luova jäljittely on luonut uuden standardin ja ottaa markkinat haltuunsa.

Luova jäljittely tähtää strategiansa avulla markkinoiden tai toimialan johtoon muita strategioita pienemmällä riskillä.

-PD:DP:136-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.