Siirry pääsisältöön

Tunneäly erottaa

Tunteet ovat johtamisen ja johtajuuden ytimessä. Älyn sijasta tunteet luovat luonnollisen inspiraation ihmisille ja parhaimmat johtajat osaavat käyttää tunteita hyödykseen sitouttamisen ja tavoitteiden saavuttamisen välineenä.

Tunneosaaminen yhdessä oman ja muiden ihmisten tunnetietoisuuden kanssa on tunneälykkyyttä. Tunneäly on menestyvien johtajien erottavana tekijä. Tunnetietoisuuden ja älyn kasvattaminen vaatii harjoitusta ja omistautumista, jollei se ole luontaista.

Tunnejohtaminen muiden johtamismallien tukena koskettaa koko organisaatiota ja saa aikaan parempia tuloksia.

-http://EzineArticles.com/661916-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.