Siirry pääsisältöön

Elämää täysillä

Elämän salaisuus ei ole siinä mitä sinulle tapahtuu, vaan siinä mitä teet sillä mitä sinulle tapahtuu. Auta toisia ihmisiä heidän ongelmissaan ja oma elämäsi muuttuu siedettävämmäksi.

Heitä sana mahdotonta roskakoriin, luota itseesi. Vaikka eteesi nousisi pahojakin esteitä, yleensä ne voi kiertää, ylittää, alittaa, tai ne voi muuttaa mahdollisuuksiksi. Kaikki on kiinni omasta suhtautumisestasi ja ajatuksistasi. Ilo kasvaa iloitessa yhdessä, yksin iloittuna se katoaa. Ajattele positiivisesti, ongelma on yleensä vain puolet siitä mitä se saa sinussa aikaan.

Elä täysillä ja elämä antaa sinun elää täysillä.

Norman Vincent Peale -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.