Siirry pääsisältöön

Elämää täysillä

Elämän salaisuus ei ole siinä mitä sinulle tapahtuu, vaan siinä mitä teet sillä mitä sinulle tapahtuu. Auta toisia ihmisiä heidän ongelmissaan ja oma elämäsi muuttuu siedettävämmäksi.

Heitä sana mahdotonta roskakoriin, luota itseesi. Vaikka eteesi nousisi pahojakin esteitä, yleensä ne voi kiertää, ylittää, alittaa, tai ne voi muuttaa mahdollisuuksiksi. Kaikki on kiinni omasta suhtautumisestasi ja ajatuksistasi. Ilo kasvaa iloitessa yhdessä, yksin iloittuna se katoaa. Ajattele positiivisesti, ongelma on yleensä vain puolet siitä mitä se saa sinussa aikaan.

Elä täysillä ja elämä antaa sinun elää täysillä.

Norman Vincent Peale -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.