Siirry pääsisältöön

Saavutat rikkautta

Kalkkiviivoilla on aivan sama paljonko rahaa tulee ovista ja ikkunoista, todellinen rikkaus syntyy siitä mitä teet rahoillasi. Todella rikkaita ovat he, jotka kontrolloivat tulojensa lisäksi elämäänsä.

Sinä päivänä kun otin menestymisen ja elämänrikkauden päämääräkseni, sinä päivänä lopetin työni. Menestyminen ja rikkaus ei vaatinut suurien riskien ottamista, vaan hyvää suunnittelua, oikeaa ajoitusta ja täydellistä luottamusta omiin kykyihin ja tavoittesiin.

Ajoitukseni ei olisi voinnut olla parempi. Nyt.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.