Siirry pääsisältöön

Innovaatiot alkavat pienestä

Määrätietoinen ja järjestelmällinen innovointi alkaa mahdollisuuksien kartoittamisesta ja tutkimisesta. Toimivassa ja tehokkaassa innovaatiotoiminnassa lähteitä analysoidaan ja tutkitaan järjestelmällisesti, säännöllisesti ja johdonmukaisesti.

Innovaatioiden lähteitä voivat olla mm:
- Tuotanto- ja jakeluprosessien, sekä asiakkaiden käyttäytymisen epätarkoituksenmukaisuudet
- Organisaation omat ja kilpailijoiden odottamattomat onnistumiset ja epäonnistumiset.
- Muutokset toimialalla tai markkinarakenteissa.
- Merkitysten ja käsitysten muutokset.
- Väestöpohjan muutokset
- Uusi tieto.

Jotta innovaatio on tuloksellinen, se on yksinkertainen ja keskittynyt. Tulokselliset innovaatiot alkavat pienestä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.