Siirry pääsisältöön

Mentoroi minua

Ajattele aina freelancerin tavoin, älä jää paikoillesi, älä tuudittaudu turvallisuuden ja hyvänolon tunteisiin, pysy hereillä ja tarkkaile ympäristöäsi.

Osallistu kursseille ja seminaareihin, laajenna osaamistasi ja ymmärrystäsi. Rakenna kontaktiverkostoasi tietoisesti ja pyri erityisesti verkottumaan samanhenkisten ihmisten kanssa.

Etsi itsellesi treenikaveri, mentori. Etsi itse, sillä he eivät etsi sinua. Kysy yksinkertaisesti, mentoroitko minua, ja valmistaudu vastaamaan, miksi juuri sinua.

Pyri joka päivä tapaamaan edes joku uusi tyyppi, käy kahvilla, lounaalla. Ole yhteydessä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.