Siirry pääsisältöön

Blogger ja Pinterest

Pinterest on päivän kuuma peruna ja oikeasti aika mielenkiintoinen paikka, kunhan siitä pääsee jyvälle. Halusin itse Pinterestin jollakin konstilla osaksi tätä Blogger-muistikirjaani.

Bloggerin omista syövereistä en löytänyt sopivaa palikkaa joten eipä auttanut muuta, kuin metsästää sopivia ehdokkaita Googlen avustuksella. Koska Pinterest ja Blogger eivät ole kavereita olin hieman epävarma mitä etsiä, mutta kärsivällisellä Googletuksella ja pienellä koodijumpalla homma onnistui.Omasta mielestäni paras kilke löytyi Code it Pretty -sivustolta. Tässä pikaohje käyttöönotolle:
  1. Hae Pinterest-gadgetin HTML/Java-koodi Github-sivustolta
  2. Kopioi koodi kokonaisuudessaan maalaamalla teksti ensimmäiseltä viimeiselle riville ja klikkaa hiiren oikealla painikkeella ja valitse Kopioi, (Crtl+C).
  3. Avaa Bloggerin hallintapaneeli, klikkaa Ulkoasu ja sitten haluamassasi paikassa Lisää gadget, etsi listalta HTML/JavaScript ja klikkaa +-merkkiä.
  4. Klikkaa sisältö-kenttään hiiren oikealla painikkeella ja valitse liitä, (Crtl+V), etsi tekstistä YOUR-USER-NAME ja korvaa se Pinterest-käyttäjänimelläsi. 
  5. Tallenna ja tsekkaa lopputulos. Säädä ulkoasu blogiisi sopivaksi.
Lisäohjeita gadgetin muotoiluun löytyy Code it Pretty -sivulta. Voit lisäksi lisätä "Follow me on Pinterest" -napin helposti itse gadgettisi yläosaan kopioimalla tämän koodin gadget koodin eteen:
<a href="http://pinterest.com/YOUR-USER-NAME/"><img src="http://passets-cdn.pinterest.com/images/about/buttons/follow-me-on-pinterest-button.png" width="169" height="28" alt="Follow Me on Pinterest" /></a>
Korvaa YOUR-USER-NAME omalla Pinterest-käyttäjänimelläsi.

Kerro onnistuitko?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.