Siirry pääsisältöön

Pelasta päiväsi

Positiivista ajattelua: 7 helppoa tapaa huonon päivän pelastamiseen.

Älä anna huonon aamun pilata koko päivääsi. Voit käyttää näitä tapoja apunasi päiväsi pelastamisessa.

Positive Thinking Hot Air Balloon

Huono aamu? Hommat näyttävät ikäviltä? Ole huoleti. Loppupäiväsi ei välttämättä muodostu katastrofiksi. Itseasiassa päivästäsi voi silti tulla yksi parhammistasi, olettaen, että valitset näistä muutamia:

1. Muista, että menneisyys ei ole sama kuin tulevaisuus.

Sellaista asiaa, kuin epäonni ei ole olemassa. Syy miksi ihmiset uskovat tälläiseen hölynpölyyn on siinä, että ihmisaivot luovat malleja satunnaisille tapahtumille ja me muistamme ne tapahtumat jotka sopivat näihin malleihin.

2. Älä usko itsensä todistaviin ennustuksiin.

Jos uskot, että loppupäiväsi on yhtä haastava kuin päiväsi tähän asti voit olla varma, että ajaudut tekemään sellaisia juttuja, joiden ansiosta ennustuksesi ja odotuksesti toteutuvat.

3. Käytä suhteellisuudentajuasi.

Ajattele isompaa kuvaa: Jollei mitään elämää mullistavaa ole aidosti tapahtunut, (kuten läheisen kuolema) on hyvin todennäköistä, että parissa viikossa unohdat kokonaan kaiken sen mikä mullisti tämän päiväsi.

4. Vaihda asennoitumisesi "hyväksi" ja "pahaksi".

Päätä, että hyvä päivä on mikä tahansa niistä, kun olet pinnalla. Samalla tavoin päätä, että huono päiväsi on sellainen kun joku varastaa autosi ja ajaa sen järveen. Tämäntyyppiset määrittelyt tekevät hyvästä helppoa ja surullisesta vaikeata.

5. Paranna kehosi kemiikkaa.

Ruumiisi ja aivosi ovat jatkuvassa pyörityksessä: huono tuuli väsyttää, joka taas tekee olostasi vielä huonomman ja niin poispäin. Katkaise tilanne ponnistamalla ylös, ulos ja liikkeelle. Käy kävelyllä tai syö jotain terveellistä.

6. Keskity asioihin, jotka onnistuvat

Kaikkein tärkein syy jonka takia päiväsi on huono on se, että keskityt sellaisiin asioihin jotka ovat menneet pieleen. Muista aina, että yhtä epäonnistunutta juttua kohti löydät varmasti tusinan onnistuneita asioita. Tee itsellesi lista ja liimaa se johonkin näkyville.

7. Odota jotain ihmeellistä

Aivan samalla tavoin, kuin epäonnistumisesi saa aikaan sen, että näet ympärilläsi aina vain enemmän ongelmia voit kohdata tulevaisuuden odottamalla ihmeellisiä ja hyviä asioita tapahtuvaksi, joita tapahtuu juuri nyt, kaikkialla ympärilläsi.

SALES SOURCE | Geoffrey James | Jun 18, 2012, Positive Thinking: 7 Easy Ways to Improve a Bad Day ~

Tykkäsitkö tästä artikkelista? Jos tykkäsit, tilaa ilmainen Sales Source -uutiskirje.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.