Siirry pääsisältöön

Menestys syntyy tekijöistä

Yrityksen menestyksen taustalla on aina kustannusten hallinta ja hyvä asiakaspalvelu. Yritystoiminnan on aina oltava tuottavaa, eli rahaa on tultava enemmän sisälle, kuin sitä vuotaa ulospäin. Kaikki yrityksen raha, se millä toimintaa pyöritetään, se raha millä kulut ja palkat maksetaan tulee aina asiakkailta.

Pitkäjänteinen ja huolellinen tulosten tekeminen ja loistava asiakaspalvelu turvaavat yrityksen tulevaisuuden ja varmistavat yrityksen menestyksen myös pidemmällä aikavälillä.

Matkalla menestykseen on hyvä muistaa, että organisaatio ei menesty koskaan itsekseen, vaan se menestyy työntekijöidensä osaamisen ansiosta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.