Siirry pääsisältöön

Vastuullisen tuloksekkaasti

Luo visio ja tavoite lopputuloksesta katsoen. Kirjoita visio auki ja rakenna sen ympärille selkeä viesti, joka herättää tunteita kuulijoissaan, mihin organisaatio on menossa ja miten se sinne pääsee.

Kerro viesti kaikille, sillä kaikkien tekemiseen osallistuvien pitäisi tähdätä yhteen suuntaan. Resursoi ja investoi vision saavuttamiseen. Aseta selkeitä päämääriä ja välietappeja, ja kommunikoi etenemistä säännöllisesti, koko ajan tekemisen edetessä. Ihmisten täytyy uskoa yhteiseen päämäärään ja ymmärtää jatkuvan etenemisen merkitys.

Tee töitä sen eteen, että tekemisen edistymisestä tuotetaan rehellistä taustatietoa. Suurin lahja matkalla on se, että ongelmat tulevat esille ennen kuin niistä tulee kriisipesäkkeitä.

Prosessin heikoin ja haastavin lenkki ovat ihmiset itse, sillä heiltä vaaditaan tunneälyn lisäksi aitoutta ja halukkuutta, heidän täytyy olla koko matkan ajan vastuullisia niin omasta tekemisestään kuin tuloksistaankin.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.