Siirry pääsisältöön

LinkedIn + Blogger

Pinterest-linkkien lisäämisen jälkeen jäin miettimään, pitäisikö minun lisätä blogiini myös jotain muita digitaalisen monikanavani linkkejä. Päädyin nopeasti siihen lopputulokseen, että miksikäs ei.

Tässä tiivis ohje sille, miten Blogger-blogiin saa lisättyä LinkedIn-profiilin, tai paremminkin napin, joka johtaa LinkedIn-profiiliin.
  1. Avaa LinkedIn, klikkaa valikosta Edit profile, klikkaa profiilitiivistelmän alimmaisen Public profile -kohdan vieressä olevaa Edit-linkkiä, sivun oikean valikon Your public profile URL / Profile Badges -kohdassa klikkaa Create a profile badge. Valitse mieleisesi nappi ja klikkaa sen oikealla puolella oleva koodilaatikko aktiiviseksi, klikkaa aktiivista tekstiä hiiren oikealla napilla ja valitse Kopioi, (Crtl+C).
  2. Avaa Blogger-hallintapaneeli, klikkaa Ulkoasu, klikkaa Lisää gadget, (sen paikan/valikon kohdalla, johon haluat LinkedIn-profiilinapin lisätä), etsi gadgettilistaukselta HMTL/JavaScript ja klikkaa -merkkiä, jonka jälkeen klikkaa hiiren oikealla napilla Sisältö-kenttään ja valitse Liitä, (Crtl+V).
  3. Klikkaa Tallenna, klikkaa Tallenna asettelu -nappia ja LinkedIn-napin pitäisi näkyä valitsemassasi paikassa.
Voit halutessasi säätää napin paikkaa Ulkoasu-näkymässä, tai muuttaa sen ulkonäköä vaihtamalla napin koodi. 

View Pasi Rahikka's profile on LinkedIn

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.