Siirry pääsisältöön

LinkedIn + Blogger

Pinterest-linkkien lisäämisen jälkeen jäin miettimään, pitäisikö minun lisätä blogiini myös jotain muita digitaalisen monikanavani linkkejä. Päädyin nopeasti siihen lopputulokseen, että miksikäs ei.

Tässä tiivis ohje sille, miten Blogger-blogiin saa lisättyä LinkedIn-profiilin, tai paremminkin napin, joka johtaa LinkedIn-profiiliin.
  1. Avaa LinkedIn, klikkaa valikosta Edit profile, klikkaa profiilitiivistelmän alimmaisen Public profile -kohdan vieressä olevaa Edit-linkkiä, sivun oikean valikon Your public profile URL / Profile Badges -kohdassa klikkaa Create a profile badge. Valitse mieleisesi nappi ja klikkaa sen oikealla puolella oleva koodilaatikko aktiiviseksi, klikkaa aktiivista tekstiä hiiren oikealla napilla ja valitse Kopioi, (Crtl+C).
  2. Avaa Blogger-hallintapaneeli, klikkaa Ulkoasu, klikkaa Lisää gadget, (sen paikan/valikon kohdalla, johon haluat LinkedIn-profiilinapin lisätä), etsi gadgettilistaukselta HMTL/JavaScript ja klikkaa -merkkiä, jonka jälkeen klikkaa hiiren oikealla napilla Sisältö-kenttään ja valitse Liitä, (Crtl+V).
  3. Klikkaa Tallenna, klikkaa Tallenna asettelu -nappia ja LinkedIn-napin pitäisi näkyä valitsemassasi paikassa.
Voit halutessasi säätää napin paikkaa Ulkoasu-näkymässä, tai muuttaa sen ulkonäköä vaihtamalla napin koodi. 

View Pasi Rahikka's profile on LinkedIn

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.