Siirry pääsisältöön

LinkedIn + Blogger

Pinterest-linkkien lisäämisen jälkeen jäin miettimään, pitäisikö minun lisätä blogiini myös jotain muita digitaalisen monikanavani linkkejä. Päädyin nopeasti siihen lopputulokseen, että miksikäs ei.

Tässä tiivis ohje sille, miten Blogger-blogiin saa lisättyä LinkedIn-profiilin, tai paremminkin napin, joka johtaa LinkedIn-profiiliin.
  1. Avaa LinkedIn, klikkaa valikosta Edit profile, klikkaa profiilitiivistelmän alimmaisen Public profile -kohdan vieressä olevaa Edit-linkkiä, sivun oikean valikon Your public profile URL / Profile Badges -kohdassa klikkaa Create a profile badge. Valitse mieleisesi nappi ja klikkaa sen oikealla puolella oleva koodilaatikko aktiiviseksi, klikkaa aktiivista tekstiä hiiren oikealla napilla ja valitse Kopioi, (Crtl+C).
  2. Avaa Blogger-hallintapaneeli, klikkaa Ulkoasu, klikkaa Lisää gadget, (sen paikan/valikon kohdalla, johon haluat LinkedIn-profiilinapin lisätä), etsi gadgettilistaukselta HMTL/JavaScript ja klikkaa -merkkiä, jonka jälkeen klikkaa hiiren oikealla napilla Sisältö-kenttään ja valitse Liitä, (Crtl+V).
  3. Klikkaa Tallenna, klikkaa Tallenna asettelu -nappia ja LinkedIn-napin pitäisi näkyä valitsemassasi paikassa.
Voit halutessasi säätää napin paikkaa Ulkoasu-näkymässä, tai muuttaa sen ulkonäköä vaihtamalla napin koodi. 

View Pasi Rahikka's profile on LinkedIn

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.