Siirry pääsisältöön

Jokaikinen päivä

Hallå! Tykkään ruotsalaisesta tervehdyksestä, koska se näyttää samalta kuin "Holla", joka voisi tarkoittaa..."kaupunkilaista?".

Viime viikon sunnuntaina USA:ssa vietettiin Isänpäivää, jolloin oli siis tarkoitus juhlistaa isejä. Olen itse onnellinen. Minulla on aivan mahtava Isä. Mutta, siis se juttu on siinä, että miksi meidän täytyy juhlia tätä vain yhtenä päivänä vuodesta? Teen itse parhaani, jotta muistan isääni jokaikinen päivä. Entäpä, jos sinä olet jo menettänyt isäsi? Muisteletko häntä vain yhtenä päivänä vuodessa? Veikkaanpa, että et.MEILLÄ ON VAIN TÄMÄ PÄIVÄ

Ajattelen usein tätä: jos _____ kuolisi, olisinko sanonut hänelle kaiken sen, minkä haluaisin sanoa? Pyrin pitämään huolta, että voin vastata "kyllä" jokaisena päivänä. Joten, jos sinä elät samalla tavalla sinun ei tarvitse olla huolissasi Isänpävästä. Isänpäivä ei ole mikään turha pyhäpäivä. Se on korostetusti enemmänkin koko vuoden kestävän juhlimisen keskipiste. Jos me emme kiitä ihmisiä heidän osuudestaan meidän elämässämme jokaikinen päivä me hukkaamme mahdollisuuksiamme, eikö totta?

KÄÄNNÖS LIIKETOIMINTAAN

Kuinka usein olet kiittänyt parhaita asiakkaitasi? Huomaa, että en kysynyt kuinka usein olet yrittänyt myydä heille. Kysyin kuinka usein olet kiittänyt heitä? Tiedän, että en ole jälleen itse kovin onnistunut tällä sektorilla. Tiedän lisäksi, että minun pitää luoda prosessi tähän, jolla varmistan, että jatkossa muistan aina kiittää heitä. Tarkoitukseni on juhlistaa niitä, joiden kanssa asioin vähintään kerran kuussa. Miksikäs ei? Miksikäs sinä et tekisi samoin?

Tämän voi tehdä monin eri tavoin.

Voit twiitata välistä ylistäviä kommentteja jostain tuotteesta tai palvelusta, jota käytät. (Minä twiittasin pari viikkoa sitten kun @Sonos teki iltapäivästäni paremman.) Voit lähettää vaikkapa kirjeen postissa, (mutta ÄLÄ mainosta, myy tai änge kirjettäsi täytteen käyntikortteja. Pysy sellaisena kuin olet, ole INHIMMILLINEN). Voit tietysti tipauttaa myös pikaisesti sähköpostia, tai soittaa jollekin. Aika helppoa. Tee JOTAKIN. ÄLÄ laita tätä "pitäisi tehdä" pinoon vaan TEE jotain.

TÄSSÄ KAIKKI TÄLTÄ ERÄÄ

Minulla ei ollut oikeastaan kovin paljoa asiaa tällä viikolla. Halusin vain kertoa ja jakaa sinulle tämän viestin kahvihetkemme aikana. Josta tulikin mieleeni, että olen siirtymässä teehen. Teessä on useampia laatuja ja tykkään energiasta. : )

Jos tykkäät näistä viikottaisista viesteistäni, LÄHETÄ tämä ystävällesi. Ja jos sinä taasen olet se onnellinen ystävä, joka sait tämän postilaatikkoosi tilaa täältä oma uutiskirjeesi tai seuraa tätä saittia. Ilmaiseksi, joka viikko!

--Chris (&Pasi...

Human Business Works 110 Marginal Way #744 Portland, Maine 04101 United States (978) 378-0705

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.