Siirry pääsisältöön

Pinterest-Mestariksi

Tiedäthän mikä on "se seuraava iso juttu" internetissä? Tuorein sosiaalinen verkosto, josta kaikki puhuvat on hieman erilainen kuin perinteiset sosiaaliset verkostot, se perustuu kuviin ja verkkografiikkaan, joita jokainen voi lisätä omaan kokoelmaansa.

Arvasit oikein. Tiesit vastauksen!

Pinterest
Arvaaminen ei tietysti ollut kovin vaikeata koska vastaus luki tämän artikkelin otsikossa. Pinterest on ollut myös muiden otsikoissa viimeaikoina.

Nopeimmat ovat jo olleet Pinterestin piireissä jo jonkin aikaa ja käyttäjämäärät jatkavat nousuaan. Ja miksikäs ei. Pinterest-verkosto tarjoaa paljon mahdollisuuksia. Joukossa on sekä yksilöitä että yrityksiä, joita kaikkia kiehtoo verkoston visuaalisuus. Aloitellaanpa sitten...

Ensimmäinen juttu on se, että Pinterestissä voit valita kuvia, joista tykkäät ja voit "Pin'nata" ne omille tauluillesi, jotka ovat sinun oman profiilisi alla. Nämä talusi ovat useimmiten jonkun tietyn teeman mukaisia kuvakokoelmia, joita voit muokata miten itse haluat. Taulujen otsikot ovat usein mahdollisimman kuvaavia, eli sellaisia kuten suosikkipaikkani, harrastukseni ja urheilu tai vaan yksinkertaisesti funny things...

Monet käyttäjät selaavat lukemattomia tauluja löytääkseen ja valitakseen juuri jonkun tietyn kuvan, jonka he naulaavat omalle taululleen, tai jota he vain "diggailevat" eli tykkäävät. Tätä on helppo kokeilla ja mitä todennäköisemmin huomaat, että tunti jos toinenkin vilahtaa huomaamattasi ohitsesi.

Mutta mikäpä minä olen kertomaan miten sinun kuuluu Pinterestiä käyttää? Olet varmaan jo rekisteröitynyt sivustolle itsekin, 12+ miljoonan muun käyttäjän kanssa.

Tämä ei ollut itseasiassa tämän artikkelin aihe, tai se miksi sinä saatoit tulla tätä lukemaan. Ajatukseni oli opettaa tämän artikkelin avulla muutamia perusjuttuja, joiden avulla jokaisesta voi tulla hyvä #Pinterest -käyttäjä tai suorastaan loistava. Aivan niinkuin monessa muussa jutussa, niin tullaksesi "mestariksi" on sinun käytettävä aikaa harjoitteluusi, mutta sinulla ei ehkä kuitenkaan ole käytössäsi "kaikkea aikaasi".

Olen yrittänyt tiivistää tähän artikkeliini mahdollisimman paljon juttuja, jotta sinusta tulisi Pinterest-mestari.

Lisää "Pin it" -nappi viesteihisi.

Mikään ei ole yhtä tärkeätä näissä hommissa, kuin Pin it -nappi. Ehdotonta. Jotta näytät omille verkostoillesi, että olet mukana Pinterestissä lisää Pin it -nappula kaikkiin viesteihisi.

pin it
Nappi kertoo siitä, että haluat ihmisten jakavan sisältöäsi Pinterestissä. Joillakin lukijoillasi voi olla vain paljon tykkäämisiä-ja-seuraajia Pinterestissä, mutta jos hän tykkää juuri sinun jutuistasi voit olla varma, että hän pinnittää artikkelisi eteenpäin.

Palkkiona tästä on luonnollisesti lisää lukijoita ja seuraajia sinun jutuillesi, sekä tietysti kanssakäymistä muiden lukijoiden kanssa. Ja voit vain kelata minkälainen palkintosi on silloin jos kyseinen kaveri on suosittu Pinterest-käyttäjä, pintaliitäjä siis.

Jos sinua askarruttaa miten saat napin näkyviin omalle sivustollesi käväise lisäkilkesivuilla.

Lisää "Follow me on Pinterest" -nappi sivustollesi

Aivan kuten Pin it -nappi, tämäkin nappula lisää näkyvyyttäsi ja mahdollisuuksiasi löytää uusia heimoveljiä verkostoihisi. Stoori on sama, eli nappulalla viestität, että olet näissä verkostoissa aktiivinen. Muista varmistaa, että profiilissasi on jotain hyviä kuvia, jotka kertovat sinun kiinnostuksistasi.

Kirjoita juttuja Pinterestistä

Mikään ei kerro kiinnostuksesi kohteista enemmän, kuin kirjoituksesi. Kirjoita. Kerro lukijoillesi blogisi kautta kokemuksistasi ja tietämyksestäsi.

Kun puhumme artikkeleista älä unohda lisätä jotain kiinnostavaa ja ainutkertaista kuvaa juttuhisi. Ilman kuvia, on hyvin epätodennäköistä, että kukaan "tykkää" tai "repin'aa" juttujasi Pinterestissä. Aivan kuten minäkin kirjoitan tästä aiheesta, sinunkin pitäisi kirjoittaa. Samalla kun opit alustasta lisää tee muistiinpanoja ja kerro ajatuksiasi eteenpäin, siitä miten itse palvelua hyödynnät. Voit tietysti kirjoittaa myös siitä miten käytät palvelua paremmin.

Kaikki edellämainittu on sellaista, jota voit tehdä itse. Asioita, jotka ovat blogisi ja sivustosi ulottuvilla. Nyt siirrymme keskustelemaan itse Pinterestistä.

Like Monista

Kaikkein yksinkertaisin asia, jonka voit Pinterestissä tehdä on kuvista tykkääminen. Voit seurata haluamiesi ihmisten kuvavirtaa, älä kuitenkaan seuraa liian monia, ja näet heidän pin'nauksia sivuillasi.

Etsi muita käyttäjiä ja tykkää noin viidestä tai useammasta kuvasta todella nopeasti ja huomaa kuinka he reagoivat. Monta kertaa he alkavat seuraamaan sinua vain saadakseen yhden seuraajan lisää itsellensä.

like on Pinterest

Tämä ei kestä kauaa, alle viisi minuuttia. Tykkää "viidestä" jonkun uuden käyttäjän kuvasta ja yhtä monesta, jonkun seurattavasi kuvasta. Siinä se. Näet tulokset todella nopeasti.

"Repin" ja "Like" Monista
Kuvien pin'naamista kannattaa harrastaa aktiivisesti. Muista kuitenkin, että pin'naat vain sellaisten käyttäjien kuvia, joita seuraat muutenkin. Ja muista seurata vain sellaisia käyttäjiä, joiden tavarasta pidät oikeasti. Kuvien pin'naus kertoo siitä, että "tykkäät enemmän" ja tämän avulla saat myös itse enemmän huomiota.

Huolehdi, että profiilissasi on riittävästi tauluja luotuna ja pin'naa vain sellaisia kuvia, joista todella tykkäät tai joiden arvelet tekevän profiilistasi paremman näköisen. Se kuinka monta taulua itsellesi luot on täysin oma asiasi. Uudelleenpinnauksiesi lukumäärä on samoin sinusta itsestäsi kiinni, mutta niidenkin olisi tietysti hyvä seurata aitoa tykkäämistäsi ja kiinnostuksiasi.

Kun olet tykkäillyt muiden kuvista riittävästi jätä itsellesi muutama ylimääräinen minuutti "uudelleenpinnauksille" omiin kokoelmiisi. Älä jää koukkuun, sillä tämä vie luonnollisesti huomiotasi muilta hommiltasi. Aseta itsellesi aikarajoja ja hoida homma, sitten voit tehdä jotain muuta.

Nämä toiminnot ovat Pinterestin ytimessä, tykkää, pin'aa ja re-pin'aa. Vesi ja leipä.

Lisää omia kuviasi

Älä ole laiska ja pin'aile vain muiden kuvia Pinterestissä. Jokakerran kun luet artikkelin joka oli mielestäsi hyödyllinen, pin'aa se tauluillesi. Jos näet jonkun hassun kuvan jossain tai haluat vain jakaa jotain, älä epäröi jakaa sitä Pinterestissä samalla kuin jaat sitä jossain muualla.

Voit näyttää omaa osaamistasi ja kiinnostustasi jakamalla omaa hyödyllistä sisältöäsi Pinterestissä muille. Siellä on paljon jengiä, ja tuskin se ketään haittaa. Suosittelen pin'ailemaan jotain joka päivä, jos vain voit. Muista kuitenkin, että et tee tätä vain siksi, että sinun "täytyy". Pin'aile asioita siksi, että tykkäät hommasta ja jutuista ja haluat kertoa niistä muillekin.

Poista Tyhjät Taulut

empty pinterest

Jos lisäät vahingossa uusia tauluja, etkä tiedä mitä niihin lisäisit, poista ne. Yksinkertaisesti. Jos joku tykkää sinun jutuistasi ja he huomaavat tyhjät taulusia, he ehkä eivät tykkää niistä. Yritä tehdä profiilistasi ja tauluistasi itsesi näköisiä, niin hyviä kuin osaat. Pyri lisäämään joka paikkaan jotakin, ja valitse kansikuvaksi "juuri se oikea".

Kommentoi "Pin'nejä" Aina Joskus

Muista, että kaiken verkostoitumisen taustalla on ajatus dialogista. Osaamme puhua. Käytä sitä. Rehellisesti, näyttää siltä, että todella harvat kommentoivat Pinterestissä mitään. Ole poikkeus ja kommentoi sinä, vaikka joka toinen päivä, jos uskallat. Tällä tavoin et jää harmaaseen massaan ja voit saada muissakin aikaan toivomiasi reaktioita.

Poikkeavaa Pin'ailua

Tsekkaa välillä muita luokitteluita. Valikoi ja re-pin'aa välillä poikkeavistakin kategorioista. Älä pelkää muuntyyppisiä juttuja, mutta varmista silti, että teemat kohtaavat ja taulut ovat "oikeassa" järjestyksessä. Mitä useammanlaisia pin'auksia sinulla on sen värikkäämmäksi maailmasi muuttuu ja sen enemmän ihmiset löytävät sieltä omien mieltymystensä mukaisia juttuja. Lisää arvoa ja valikoi sisältösi tarkasti. Älä pin'aile vain sen itsensä vuoksi.

Yhteenvetoa
Siinä ja tässä. Tullaksesi ammattilaiseksi Pinterestissä seuraa näitä ohjeita päivittäin. Kokemukseni valossa voin luvata, että tulokset ylittävät odotuksesi. Ollakseen oikeasti hyödyllistä sinun täytyy jakaa työ ja aika verkossa fiksusti. Tämänkaltaisten artikkelien ansiosta voit löytää Pinterestistä sen mitä sieltä etsit.

Ole hyvä ja kerro viestiä eteenpäin, ja seuraa minua Pinterestissä! Rauhaa ja rakkautta!

~ You Want To Use Pinterest Like A Pro, Samuel Pustea ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.