Siirry pääsisältöön

#20, Vahista kokoukset


Vahvista ja varmista kaikki tapaamisesi. Olen usein ilmaantunut kokoukseen, jonka toinen osapuoli on “unohtanut” sen.

Haluaisimme uskoa, että aikuset ovat vastuuntutoisia ja, että he tekevät aina kaiken sen mitä he lupaavat, ehkä näin, mutta silti on hyvä idea tipauttaa vaikkapa lyhyt sähköpostivarmistus ennen tapaamista, jotta varmistat, että homma on hansikkaissa. Voit samassa yhteydessä varmistaa, että kaikki osallistujat löytävät kokouspaikalle, (ajo-ohje tms.) ja että kaikki on valmiina tapaamista ajatellen.

Tsekkaa tulevan päiväsi kalenteri varmuudeksi aina etukäteen vaikka edellisenä päivänä, jotta pysyt itsekin asioiden päällä ja ajantasalla.

Vahvista aina oma osallistumisesi ja varmista muiden osallistuminen.


***

Alkuperäinen viesti 2012 by Dave Lavinsky

Laura Stack is America's premier expert in personal productivity. Since 1992, she has presented keynotes and seminars on improving output, lowering stress, and saving time in today's workplaces. She is the bestselling author of four books, including SuperCompetent. 
To learn more about Laura, visit www.TheProductivityPro.com. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.