Siirry pääsisältöön

Käytä tietojasi hyödyksesi

Käytä hyväksesi omaa osaamistasi ja asiantuntemustasi. Tämä taito puuttuu usein erityisesti aloittelevilta yrittäjiltä, suunnitelijoilta ja julkisen sektorin instansseilta.

New toy in my MBP


Toimi aina tilanteen mukaan. Ole aktiivisesti yhteydessä muihin alasi asiantuntijoihin ja osallistu keskusteluihin. Älä kaihda julkisuutta tai julkista esiintymistä, jos se vie asiaa oikein tavoin eteenpäin. Tunne itsesi ja tunnista oman toimintasi ja toimialasi hyvät ja huonot puolet.

Kun tiedät vastauksen opettele tekemään oikeita kysymyksiä.

Käytä tietojasi ja osaamistasi hyväksesi. Tärkein ja paras tapa tietojesi käyttämiseen esimerkiksi myynnin tukena tulee kysymisen taidon kautta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.