Siirry pääsisältöön

Vaikuta oikeisiin päätöksiin

Tee yhteistyötä. Ota selvää asioista tai ehdota parempia järjestelyjä ja tehokkaampia toimintatapoja. Mitä aikaisemmassa vaiheessa osallistut mihin tahansa kehittämiseen, sen paremmat ovat mahdollisuutesi vaikuttaa.

Uncle Dan's Gift 6 - BayLUG 10th Anniv Meeting

Yleisesti ajatellen oma asemasi on paljon vahvempi, kun sinulla on samanhenkisiä ihmisiä verkostossasi ja samoja asioita ajavia yhteistyökumppaneita. Postiiviset muutokset tapahtuvat parhaiten hyvässä hengessä, saman pyöreän pöydän äärellä.

Suora yhteydenotto on nopein tapa päästä osallistumaan ja saada tietoa. Kaikilla on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa. Jos et tiedä vastuuhenkilöä, kysy. Jos osallistumista ei ole järjestetty mielestäsi kunnollisesti, kerro ja ehdota parannuksia.

Vaikuta valintoihin ja päätöksiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.