Siirry pääsisältöön

Vaikuta oikeisiin päätöksiin

Tee yhteistyötä. Ota selvää asioista tai ehdota parempia järjestelyjä ja tehokkaampia toimintatapoja. Mitä aikaisemmassa vaiheessa osallistut mihin tahansa kehittämiseen, sen paremmat ovat mahdollisuutesi vaikuttaa.

Uncle Dan's Gift 6 - BayLUG 10th Anniv Meeting

Yleisesti ajatellen oma asemasi on paljon vahvempi, kun sinulla on samanhenkisiä ihmisiä verkostossasi ja samoja asioita ajavia yhteistyökumppaneita. Postiiviset muutokset tapahtuvat parhaiten hyvässä hengessä, saman pyöreän pöydän äärellä.

Suora yhteydenotto on nopein tapa päästä osallistumaan ja saada tietoa. Kaikilla on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa. Jos et tiedä vastuuhenkilöä, kysy. Jos osallistumista ei ole järjestetty mielestäsi kunnollisesti, kerro ja ehdota parannuksia.

Vaikuta valintoihin ja päätöksiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.