Siirry pääsisältöön

Miten kiteytät maailman siisteimmän juttusi ymmärrettäväksi


Tähän mennessä tämän vuoden paras aamiainen Linjalla (linkki). Aamiaisen ytimen muodosti kaviaari suoraan Cannesin koneesta, eli Timo (Ironsky) Vuorensola. Aamiaisen parhaudesta ja kaikesta muustakin sitten joskus, jos haluat, mutta nyt takaisin tuohon otsikkon viitekehykseen.

Lego Classic Space Original and New 2

Miten kiteyttät maailman siisteimmän juttusi ymmärrettäväksi ja ostettavaksi? Vastaus on yksinkertaisuudessaan häkellyttävän...no yksinkertainen:)

VIDEOLLA

Pitchaus, tai suomalaisemmin sujuva myyntiräppi aineellistuu konkretiana. Konkretisointina yksi loistava, ehkä jopa yksi kaikkein parhaimmista keinoista on video. Vuorensola kertoi, näytti ja havainnollisti omien ohjaustensa ja taustamateriaaliensa avulla sitä miten erityypin videot toimivat rahoituksen (elokuva- tai ihan mikä tahansa muukin myynti) työkaluina.

Tämän lisäksi nämä pari juttua kolahti hyvinkin diipisti:
  • Laajenna tarinaa rinnastuksilla. Mistä lähdetään liikkeelle ja mihin päädytään.
  • Aseta tarinassa intohimot vastakkain. Kumpi on hyvä ja kumpi on parempi.
  • Pysy viitekehyksessäsi. Tee aina parasta mahdollista jälkeä, johon pystyt.
  • Käytä kulttireferenssejä apuna. Dirty Harry in Space et. Jaws in Space.
  • Ohjaajankin on osattava myydä. Kaikki on silti viimeksi zägästä kiinni.

HOW TO DEFINE THE PICTH

Tiivistä tarinasi 5 sekunttiin. Jos et pysty tähän, sinulla on vielä töitä tehtävänä. Toimiva picth ja promo herättää oivalluksen, josta jää jokin fiilis, tunne, reaktio, ajatus - oivallat asian ilman, että se sanotaan ääneen.Hyvä video on kymmenen tuhatta sanaa, johon kannattaa sijoittaa rahaa. Video kiteyttää maailman siisteimpiä juttuja kaikille helposti ymmärrettäväksi ja edelleen jaettavaksi siisteiksi paketeiksi.

Lohileipää ja Cannesin kaviaaria. Kiitos Timo ja LinjaCOM. Til next time:)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.