Siirry pääsisältöön

Painettuna sieluihin ja sydämiin

BY S. ANTHONY IANNARINO

Painettu sana inspiroi. Mutta yksistään tämä ei silti riitä riittävän ison “miksi” -kysymyksen luomiseen. Missio, visio ja toimintaa ohjaavat periaatteet eivät oikeasti ole sitä mikä saa asioita tapahtumaan, vaikka nämä sanoina voivatkin olla inspiroivia.

// OBSERVE // RARE ARCHITECTURE // The Palace of Culture and Science // Warsaw // Poland // Space & Design //
Kaikki nämä isot sanat täytyy paperin sijasta kirjoittaa työntekijöiden sieluihin ja sydämiin. Sanat eivät luo kulttuuria. Teot tekevät kulttuurin.

 
Jos tavoitteena on organisaatio, joka on luotettava, sinun täytyy olla luotettava. Rehellisyys ja luotettavuus koeponnistetaan sillä hetkellä kun raha vaihtaa omistajaansa, kun ongelmissa on kyse rahasta. On turha teeskennellä tekopyhää, sillä vasta tässä hetkessä tiedetään millä puolen aitaa ihmiset seisovat. Näiden tilanteiden kautta voitetaan niin sieluja kuin sydämmiäkin. Nämä hetket tekevät uskomuksista totta, jolloin ne painetaan sieluihin ja sydämiin.
Jos tavoittelet organisaatiota, joka välittää asiakkaistaan, sinun on välitettävä asiakkaistasi. Jos leikit, että asiakkaat ovat vihollisiasi, että he pyrkivät hyötymään sinusta, tai, että heitä on mahdoton pitää tyytyväisenä, et onnistu siirtämään ja painamaan dokumenttien sanoja organisaatiosi sieluun ja sydämeen.

Kulttuuri syntyy sieluissa ja sydämmissä.
Sanat paperilla eivät riitä. Sinun täytyy hengittää ne elämään. Sinun täytyy toimia omien puheiden mukaisesti. Sinun on elettävä julistuksesi mukaan, jotta julistuksesta voi tulla osa todellisuutta, jotta niihin kannattaa uskoa, jotta ne voidaan omaksua. Kulttuuri rakentuu organisaation tarinoiden ja tarujen päälle. 
Sinun tehtäväsi on osoittaa ihmisille näitä periaatteita käytännössä, aina kun siihen on mahdollisuus. Ja sinun on toistettava periaatteita esimerkkinä toisensa jälkeen, jotta todistat niiden olevan käytännössä hyviä, oikeita ja todellisia, kunnes niistä tulee osa organisaation toimintaa. 
~ Anthony

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.