Siirry pääsisältöön

Aika samanlaisia juttuja

It’s Pretty Much the Same Here on The Sales Blog | S. Anthony Iannarinon juttuja, joka on mukaelma vanhasta sadusta.

Kun uusi myyjä tuli töihin ensimmäisenä työpäivänään hän kysyi vanhalta myynnin veteraanilta uudesta työpaikastaan. Häny kysyi “Minkälaista täällä on ihan oikeasti?” Veteraanimyyjä vastasi hänelle kysymällä “Millaista siellä oli, missä olit aiemmin myymässä?”

alt text image of a person surrounded by a cloud

Uusi myyjä vastasi veteraanille “Siellä oli inhottavaa. Pomoni oli kauhea. Tuotteissamme oli ongelmia. Asiakkaita kiinnosti vain hintamme. Kilpailijamme voittivat meidät hintojensa ansiosta kerta toisensa jälkeen.”  Veteraanimyyjä vastasi tähän “No täällä on aikalailla samanlaista.”

Muutama päivä tämän jälkeen toinen uusi myyjä liittyi yhtiön vahvuuteen. Laittaessaan työpöytäänsä kuntoon tämä uusi naismyyjä kysyi veteraanimyyjältä “Millaista täällä on ihan oikeasti?” Veteraanimyyjä vastasi hänen kysymykseensä kysymällä “Millaista siellä oli missä olit aiemmin myymässä?”

Uusi myyjä vastasi veteraanille “Siellä oli ihanaa. Esimieheni oli loistava valmentajani ja johtaja. Tuotteemme olivat loistava. Menestyimme ja asiakkaamme arvostivat meitä. Ja painimme luokkaa ylemmässä sarjassa voittaen unelma-asiakkuuksia kilpailijoiltamme.”

Veteraanimyyjä vastasi tähän “No täällä on aikalailla samanlaista.”

Asiat ovat niinkuin uskot niiden olevan. Se miten puhut ja ajattelet asioista on juuri sitä mitä niistä tulee.

It’s Pretty Much the Same Here on The Sales Blog | S. Anthony Iannarinon juttuja,

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.