Siirry pääsisältöön

Kriisiviestintä on välttämätöntä

Kriisi on aina odottamaton tilanne, mutta siitä huolimatta sen voidaan kuvitella tapahtuvan. Juuri odottamattomuus johtaa hallinnan menettämiseen.

Organisaation täytyy viestiä kriisistä ilman viiveitä. Vaikkei kriisiä voida aina estää, sen vaikutuksia voidaan lieventää tehokkaalla viestinnällä. Kriisissä olevalla organisaatiolla ei ole kaikkea tietoa välittömästi hallussaan, sillä kriisit tulevat aina yllättäen ja odottamatta.

Viestinnän pitää reagoida kriisiin välittömästi. Organisaation tulisi viestiä koko ajan lisää sitä mukaa, kun tilanteeseen saadaan selvyyttä.

Kriisiviestinnän ominaispiirteet tekevät siitä monille yrityksille aivan välttämättömän prosessin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.