Siirry pääsisältöön

Kiva juttu

Päätin muutama viikko sitten, että rekisteröidyn jollekin joukkorahoitussivulle. Eksyin lueskelemaan aiheesta netistä, pääasiassa Wikipediasta sillä sekä Kickstarterista että Rocket Hubista olin kuullut jo aiemmin.

Jostain syystä nämä arttuhommat eivät kolahtaneet. Päädyin Kiva-palveluun joka pyrkii mikrolainojen avulla mahdollistamaan hyviä asioita ympäri maailman. Kiva on alkujaan LinkedIn-palvelun perustajan Reid Hoffmanin käsialaa, joten tietyiltä osin taustat ovat ihan kunnossa. Toinen mielyttävä juttu tässä palvelussa on se, että tuoreudestaan huolimatta täältä löytyy reilut puolitoistatuhatta muuta suomalaista. Mikä on itsessään jo kiva juttu!

Etsin ja metsästin palvelusta sopivia kohteita, joihin työntää päättämäni rahat. En löytänyt ihan täydellisiä, en oikeastaan lähellekään, sillä joku juttu uupui. Tästä huolimatta muutama valikoitui toteutukseen asti. Rekisteröidyin palveluun ja maksoin mikrolainat Paypalin kautta. Helppoa, nopeta ja...

Loppu jää nähtäväksi, joten siitä sitten myöhemmin. Kuitenkin jollakin tavalla tästä tuli sen takia hyvä mieli, että päätin toteuttaa aiemman puheeni ja aikomukseni konkretiaksi, vaikkakaan kohde ei lopulta ollut se mistä lähdin liikkeelle.

Kiva juttu ja ensikokeilu silti! Ajatuksia?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.