Siirry pääsisältöön

Kiva juttu

Päätin muutama viikko sitten, että rekisteröidyn jollekin joukkorahoitussivulle. Eksyin lueskelemaan aiheesta netistä, pääasiassa Wikipediasta sillä sekä Kickstarterista että Rocket Hubista olin kuullut jo aiemmin.

Jostain syystä nämä arttuhommat eivät kolahtaneet. Päädyin Kiva-palveluun joka pyrkii mikrolainojen avulla mahdollistamaan hyviä asioita ympäri maailman. Kiva on alkujaan LinkedIn-palvelun perustajan Reid Hoffmanin käsialaa, joten tietyiltä osin taustat ovat ihan kunnossa. Toinen mielyttävä juttu tässä palvelussa on se, että tuoreudestaan huolimatta täältä löytyy reilut puolitoistatuhatta muuta suomalaista. Mikä on itsessään jo kiva juttu!

Etsin ja metsästin palvelusta sopivia kohteita, joihin työntää päättämäni rahat. En löytänyt ihan täydellisiä, en oikeastaan lähellekään, sillä joku juttu uupui. Tästä huolimatta muutama valikoitui toteutukseen asti. Rekisteröidyin palveluun ja maksoin mikrolainat Paypalin kautta. Helppoa, nopeta ja...

Loppu jää nähtäväksi, joten siitä sitten myöhemmin. Kuitenkin jollakin tavalla tästä tuli sen takia hyvä mieli, että päätin toteuttaa aiemman puheeni ja aikomukseni konkretiaksi, vaikkakaan kohde ei lopulta ollut se mistä lähdin liikkeelle.

Kiva juttu ja ensikokeilu silti! Ajatuksia?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.