Siirry pääsisältöön

Luo omat polkusi

Moi!

Samalla hetkellä, kun päätin ruveta taas soittamaan maailma lähetti muusikoita polulleni. Minulla on ollut monta hyvää musiikkiin liittyvää juttutuokiota viimeaikoina. Otin jopa kitarani reissulleni mukaan tällä viikolla ja tästä syystä olenkin ollut jutuissa monien sellaisten tyyppien kanssa, jotka kantavat omaa kitaraansa koneeseen. Mitä enemmän teen polkua musiikin suuntaan sitä enemmän sitä tarjoillaan.

Olin katsomassa kun Loral Langemeier esiintyi tässä yhtenä päivänä Infusionconissa. Mielestäni hänen kirjansa, "The Millionaire Maker" on yksi fiksuimmista kirjoista, mitä olen koskaan rahan tekemiseen liittyen lukenut. Hän on kuitenkin varmaan omalla tavallaan hieman turhan rajatapaus, jotta hänen tavallaan voisi saavuttaa menestyksen polun, mutta hän on kuitenkin menestynyt siinä mitä hän tekee. Osittain kirjansa ansiosta hän valmentaa kuitenkin muita samalle polulle kanssaan, miljonäärin polulle.

Tämän viikon ajatukseni on yksinkertaisesti: mitä sinä teet löytääksesi ja luodaksesi itsellesi sellaisen polun jonka ansiosta menestyt?

Tyttäreni, joka täyttää kohta 10 vuotta on ottanut tavakseen kutsua itseään tyhmäksi aina silloin tällöin ja milloin mistäkin syystä. Kun kuulen tämän keskeytän hänet välittömästi. Pyrin kääntämään kaiken toisinpäin ja yritän opettaa hänelle, että se mitä sanomme muuttuu todeksi. Tästä syystä annan hänen syyttää itseään vain lyhyen hetken, jonka jälkeen pyrin vahvistamaan hänelle sitä, että hän onkin oikeasti fiksu. Tässäkin on kyse tavallaan polusta, tai polun tekemisestä paremminkin. En anna hänen lähteä väärälle polulle vaan yritän ohjata häntä paremmalle, sillä sinä hetkenä kun hyväksymme sen, että olemme tyhmiä meistä todellakin  tulee Tyhmiä.

MITKÄ OVAT SINUN POLKUJASI?

Hippilegendalla ja kiehtovalla hengellisellä opettajalla Wavy Gravy:llä on sänkynsä yläpuolella sana, "Hymyile". Se on ensimmäinen asia, jonka hän näkee aamulla herätessään. Mikä on sinun ensimmäinen asiasi? Twitter, Facebook, vai sähköpostilaatikkosi? Onko tämä se polku, jonka haluat jokaiselle päivällesi? Mikä sana tai mitkä sanat näkisit mieluummin jokaisena aamuna? (Vihje: yksinkertainen on toimivaa.)

Oletko viimeaikoina kirjoittanut tulevaisuudenhaaveita tai aikomuksia paperille? Jos tavoitteenasi on tiputtaa 10 kiloa muista, että laihduttaminen alkaa seuraavalla ateriallasi, seuraavana tuntina, nyt. Nyt on huomisen rakennuspalikka. Nyt. Sinulla on vain nyt. (Jep, olen lukenut Tollea - kiva kaveri, mutta kirja ei kolahtanut).

Sinun ei oikeastaan tarvitse vastata kysymykseen "miten" niin usein, kuin sinun pitää vastata kysymykseen "miksi". Ja sen jälkeen sinulla on vain nyt, jolloin voit aloittaa rakentamisen.

Vihje: Se että olet huolissasi ja huolehdit siitä miten teet seuraavat miljoona euroa on merkityksetöntä sen rinnalla, että miettisit mitä voit tehdä tänään tienataksesi rahaa suurimmilla intohimoillasi. On aivan sama vaikka se mitä teet TÄNÄÄN olisikin vain, että ostat Marsha Collier:in kirjan siitä miten myydä paremmin eBay:ssä rahoittaaksesi polkuasi seuraavaan unelmaasi.

Haluatko tienata 120 tuhatta euroa enemmän tänä vuonna? Sinun täytyy selvittää miten saat 10 tuhatta euroa enemmän kuukaudessa. Miten? Eli sinun täytyy selvittää miten tienaisit 2500 euroa viikossa, (noin). Onko tämä liikaa heti alkuun? Ota nolla pois. Haluatko tienata 12 tuhatta euroa enemmän tänä vuonna? Silloin sinun on selvitettävä miten voisit tienata ylimääräisen 1000 euroa kuukaudessa. Tämä tarkoitaa 250 euroa viikossa. Mahdollista? Tietenkin. Älä vastaa miten. Tee mieluummin tästä aikomus itsellesi ja teet tästä polun itsellesi.

Elämämme on parempaa, jos pidämme sekä sydämmemme että mielemme avoimina samalla kun kuljemme polkuamme. Niin, sinun polkusi on sinun polkusi. Kukaan muu ei voi seurata sinua samalla polulla. Sinä vastaat kaikesta itse. Se tästä saarnaamisesta. (Suurin heikkouteni on, että kun innostun oikein kovasti rupean saarnaamaan.)

Mikä sinun polkusi on? Kerro siitä minulle? Mitä mielessäsi liikkui, kuin luit tätä?

--Chris Brogan...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.