Siirry pääsisältöön

Teet itse valintasi

Sinä päätät. Älä koskaan anna elämän viedä sinua.

Tavoite ja maali, sekä mahdollisuus tässä kaikessa on juuri se, että sinä päätät itse mitä haluat tehdä ja miten haluat sen tehdä, mihin asioihin haluat kiinnittää huomiosi ja miten suhtaudut eteesi tuleviin asioihin.

Voit itse päättää oletko kotikonttorilla vai kuutiossa. Voit päättää oletko työntekijänä vai oman missiosi mesenaattina. Koskaan aiemmin meillä ei ole ollut näin paljon mahdollisuuksia kuin nyt.

Joten, mikset tee valintaasi? Vai oletko jo tehnyt?

~ Chris ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.