Siirry pääsisältöön

Olet menestynyt

Sawubona!

Kirjoitin tänään artikkelin sivuilleni ja yksi juttu oli siinä lukijoideni mielestä ylitse muiden, se herätti heidän ajatuksensa. "Kesti yli 8 vuotta ennenkuin sain ensimmäiset 100 tilaajaani", ihmisten mielestä kirjoitukseni auttoi heitä tuntemaan itsensä arvokkaammiksi, vaikka heidän omat juttunsa eivät vielä rokkaakkaan, vaikka heidän oma maailmanvalloituksensa onkin vielä vaiheessa.

Tajusin, että minun voi olla järkevä käsitellä tätä aihetta uudestaankin, nyt. Meidän pitää jutella menestyksestä ja siitä miten me tulkitsemme asioidemme olevan verrattuna siihen miten ne oikeasti ovat.

Menesty yhdessä yössä
Mistä menestys syntyy? Vanhempani rakastivat ja tukivat minua. Auttoiko se? Kyllä! Mutta toisaalta tunnen kyllä ihmisiä, joiden vanhemmat vihasivat heitä ja silti he menestyivät. Entä koulutukseni? No, en koskaan valmistunut. Vaikuttiko se? Tavallaan; kaikki kesti kauemmin, mutta toisaalta minulla ei ollut opintolainoja. Tunnenko rikkaita ja vaikutusvaltaisia ihmisiä? En oikeastaan, en. Nykyään tunnen. Heillä ei oikeasti juurikaan ole tekemistä minun oman menestymiseni kanssa. He ovat vain hyviä tyyppejä, jotka ovat menestyneitä.

Kaiken sen minkä pitäisi olla menestyksen mittaristoa, ei ole sitä ennenkuin teet siitä sen. Sinulla on ollut kaikki samat mahdollisuudet niinkuin minulla. Ehkäpä jopa enemmän. Annapa kun minä kerron itsestäni hetken, jotta saamme mallinnettua tämän.

Olen menestynyt, koska tein töitä joka ikinen päivä, koska korjasin, koska kokeilin, koska olin avulias aina kun vain pystyin, ja koska olin kaikkialla missä ikinä pystyin rakentamaan läsnäoloani.

Olen onnistunut, koska en kehuskele, koska en usko hypetykseen, koska minun täytytyi opetella miten en välitä ylityksistä yhtään enempää, kuin en välittänyt vihasta. Olen menestynyt koska tiedän kuka on asiakkaani ja tiedän missä yhteisöni on.

Paranna tekemistäsi menestyäksesi
Menestys tarkoitti minulle sitä, että en maksanut lainojen lyhennyksiä, se tarkoitti sitä, että jätin villit bileet väliin, se tarkoitti, että lensin paikkoihin joissa minulla ei ollut varaa ruokaan, jolloin piilouduin huoneeseeni, jos lounaat eivät sisältyneet tapahtuman hintaan. Menestys tarkoitti kovaa työtä ja uusien asioiden kokeilemista. Minun piti parantaa tekemistäni.

Mikä oli maaginen kaavani? Keksin miten voin olla avuksi ja samalla tehdä rahaa sen avulla. Tämä on se maaginen kaava, jota valtaosa noudattaa. Tee jotain siistiä. Opettele tekemään rahaa. Siinä se.

Dogfish Head, Sam ja Mariah ja muut? He tekivät samoin. Oliko se helppoa? Ei todella! Hyllytilasta käydään taisteluita. Kauppiaat eivät juurikaan halunneet antaa taiteelle tilaa. Sam ja tiimi tienasivat jokaisen etappinsa itse. Nykyään he tienaavat ihan kohtuullisesti. Joku voi ostaa heidän liiketoimintansa joskus. Kaikki järjestyy.

Seth Godin. Hän teki jotain merkittävää ja myi sen Yahoo!:lle, jonka jälkeen hän on elänyt opettamalla muille ihmisille miten tehdään merkittäviä juttuja.

Itseasiassa jokainen niistä joita sinä voit pitää menestyksen roolimalleina, he ovat nälkäisiä, he ovat nääntymäisillään. He olivat aseen ruokaa ennen toimitustaan. Jokaikinen.

Sir Richard Branson ei syntynyt äveriääksi ja hänellä on lukihäiriö. Supermalli Kathy Ireland ei tienannut miljardeja yhtiölleen olemalla kaunis ja hän jopa nukkui öitään lentokentän penkeillä matkallaan menestykseen. Tony Robbins ei pystynyt maksamaan laskujaan. Skrillex surffaili sohvallaan ja hänellä oli yli 60 tonnia velkaa.

Todella Suuri Salaisuus?
Kieltäydy tekosyistä. Lupaa itsellesi tänään, että et enää keksi tekosyitä, "en voi olla menestynyt, koska minulla on lapsia, koska minulla on rajoittava sairaus, koska joku muu tekee sitä mitä minä halusin tehdä." Okay. Ihan vikaksi? Lady Gaga. Siinä kaikki mitä aion sanoa tästä asiasta.

Olet jo menestynyt
Jokainen päivä, jolloin edistät asioitasi ja teet jotain, olet menestynyt. Jokaikinen päivä kun nouset ylös ja ajattelet kylpemistä, olet menestynyt. Joka päivä ja jokaikinen yö, (okei, piti vaan päästä sanomaan tuokin).

Jotta pääset sinne minne oikeasti haluat päästä, tässä yksinkertainen ajo-ohje:
  • Määritä menestys selvästi. Paperille. Kirjoita se piru vie paperille.
  • Älä hyväksy mitään pikkutarinaa. Tarinasi on tarkoitus olla iso, vaikka vain itseäsi varten
  • Tee töitä jokapäivä. Väännä kovemmin. Älä anna periksi. Älä usko, että olet tehnyt kaiken sen minkä voit tehdä.
  • Ylitä itsesi. (Kun kirjoitan tätä omat fiilikset ovat maassa, stressi painaa, tuntuu, että kukaan ei arvosta ja tunteet heittelevät laidasta laitaan. Tiedätkö mitä? Ketä kiinnostaa? Hommat on silti hoidettava.)
  • Ajattele aina ensin muita. KAIKKEIN menestyneimmillä ihmisillä muiden palveleminen ja auttaminen on heidän ydinarvojaan.

Niin, tuolla on rikkaita ihmisiä, jotka eivät tee näin. He eivät ole menestyneitä. Siinä on eroa. Niin ja jos luulet, että jossain on ohjekirja tai lupalappu, unohda ne. Sinä kirjoitat kirjaasi itse. Se mitä laitat ylös on se mikä tapahtuu. Tämä on sinun seikkailusi.

Oletko messissä?
Jos tykkäät siitä mitä luet, jos jutut koskettavat sinua, ole kiltti ja laita sana kiertämään, lähetä tämä eteenpäin. Jos HE tykkäävät tästä olisi aivan mahtavaa, jos he tilaisivat uutiskirjeeni täältä. Olisi hienoa, jos SINÄ tekisit palveluksen minulle ja pyytäisit yhtä kaveriasi tilaamaan uutiskirjeeni, olisin enemmän kuin kiitollinen. Kiitos. Se vaatii vain pari minuuttia miettiä kenelle tästä voisi olla höytyä ja kenelle tämän voisi lähettää.

--Chris...

Get free weekly updates around how to grow your platform for business.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.