Siirry pääsisältöön

Personoi Google+ -profiilikuvasi


Google Plus profiilin personointi ja muokkaaminen on helppoa. Nicon Photoshop Template tekee tästä vielä moninverroin siistimpää! Photoshop-pohjan avulla on mahdollista "sulattaa" profiilin taustakuva ja itse profiilikuva toisiinsa helposti. Zip-tiedostossa on PS-toiminto, joka luo lopulliset kuvat automaattisesti.
Lopullisen profiilitaustan koko on 940 x 180 pixeliä ja  profiilikuvan koko on 250x250 pixeliä. Kaikki mikä näkyy ei näy lopulisessa versiossa! Google piilottaa osan kuvan vasemmasta ja oikeasta reunasta.
Photoshop-mallin osat:

Google+ Profile Template for Photoshop Areas

Photoshop-pohjassa on automaatio, (Google.atn) joka luo automaattisesti tarvittavat kuvat profiiliasi varten.

Google+ -profiilikuvan "häkkäys" askel kerrallaan
 1. Pura zip-tiedosto koneellesi latauksen jälkeen ja avaa google-profile-hack.psd -tiedosto
 2. Layers-kansiossa voit personoida kuvia halusi mukaan juuri sellaiseksi mitä kaipaat...
 3. Piilota "overlay" -layer/kerros ja luo kaksi erillistä kuvaa, (käytä kerroksia "avatar" ja "header" apunasi, jotta kuvat ovat oikean kokoisia) - tätä vaihetta ei luonnollisesti tarvitse tehdä, jos käytät Photoshop.automaatiota!
 4. Lataa lopputulokset profiilisi asetuksien kautta käyttöön ja olet valmis!
Voit myös käyttää animoitua gif-kuvaa profiilissasi, (940 x 180 pixeliä). Eli profiilikuva mahdollistaa lyhyiden videoiden ja animointien käyttämisen! Ole utelias, ole luova!

~ Nico Grienauer ~

Kommentit

 1. Kiitos hyväastä vinkistä. Ladataanko tämä tausta vai profiilikuvaksi, kun nyt ei vielä ainakaan onnistunut täydellisesti lataus.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiva Tintti:)

  Tallenna tausta taustaksi ja profiili profiilikuvaksi. Niin ja muista tallentaa kuvat siis jpg/png/gif -formaattiin. Jos ei onnistu, niin tipauta suoraan mailia:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kuulisin mielelläni, jos sinulla heräsi jotain ajatuksia tähän juttuun liittyen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.