Siirry pääsisältöön

Tee se tänään

Moi!

Se mitä teemme päivittäin on jatkoa sille mille annamme eniten huomiotamme ja aikaamme ja mikä on meille tärkeintä. Pysähdy sanaan "tärkeintä" hetkeksi. Painotan sanaa hienoisesti, sillä sehän ei tässä tapauksessa ole totta. Mietipä itse, eli olet usein varmaankin jumissa kaikenmaailman sähköpostien kanssa koko päivän, ja se ei ole kuitenkaan kaiketi "tärkeintä", (nyt tuli hieman liikaa lainausmerkkejä, joten laitapa sinä ne jatkossa paikoilleen ja minä teen niitä ilmassa:)).

Meidän on pakko tunnustaa, että eri rooleissa on erilaiset tärkeysjärjestykset. Jos sinulla on lapsia, eli olet vanhempi, sinulla on varmaan kaikkein tärkeintä lapsesi hyvinvointi ja onnellisuus. Jos olet töissä ja tehtäväsi on parantaa myyntiä ja liidien määrää, tällöin varmasti tässä roolissa juuri tämä on kaikkein tärkeintä. Ruumiisi kannalta tärkeintä voi olla puolen tunnin liikunta tai terveellisemmät ruokailutavat, päivittäin.

Huolimatta roolistasi tai siitä mitä teet työksesi sinulla on kuitenkin vain yksi asia, joka on oikeasti tärkeintä, tärkeämpää kuin mikään muu.

Teitkö SEN tänään?

Olen kuullut, että en itse tee niitä asioita päivittäin, jotka ovat rooleilleni tärkeitä. Oman yritykseni omistajana ja johtajana minulla on vain kaksi tärkeätä homma koko vuotena, olen tajunnut, että en tee niiden eteen töitä päivittäin. Eikö olekin hullua? Minun oma yritykseni. Minä päätän asioista. Minä valitsen polkuni ja tästä huolimatta en tee PÄIVITTÄIN sitä minkä sanon olevan kaikkein tärkeintä!

Entä sinä? Teetkö sinä niiden asioiden kanssa töitä, jotka ovat sinulle kaikkein tärkeimpiä?

Tämän ajattelumallin ja tuon yhden ajatuksen voimalla voit kääntää yrityksesi suunnan, tavoitteet, sekä sen mitä teet päivittäin. Jos olet sitä mieltä, että naama-aika tiimisi kanssa on kaikkein tärkeintä, (face to face)  aloita se. Jos sanot, että kulujen leikkaaminen on tärkeintä, omista se ja vastaa kulujen leikkaamisesta hengelläsi.

Minusta olisi kiva kuulla, näin meidän kesken, mikä sinun tärkein juttusi on tänä vuonna, onko se jotain, joka liittyy liiketoimintaan vai sinuun henkilökohtaisesti, ja pystytkö keksimään miten voit edistää tavoitettasi päivittäin. Mitä ajattelet?

--Chris...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.