Siirry pääsisältöön

Tee jotain hauskaa

Moi!

Tänään oli mielenkiintoinen päivä. Edelleenkin kevät sotkee sielunelämää, kun ei oikein tiedä mitä sitä nyt pitäisi sitten tehdä.

Luin tässä yhtenä päivänä eräästä päivittäisestä uutiskirjeestä, joka tipahtelee boksiini, että meillä ei ole oikeasti kiire tehdä päätöksiä, erityisesti silloin, jos emme tiedä mitä haluamme. Tällöin on parempi odottaa, että päätös löytää meidät:-)

Muutama juttu.

Myynti on aika heikossa hapessa, noin niinkuin keskimäärin, tuolla ulkona. Yrityksillä on kyllä kasvuhaluja, mutta myynti uupuu ja jos ei uuvu, se on yleensä viritetty sille tasolle jolla yritys on.

Kasvu vaatii totuttujen ajatus- ja toimintamallien haastamista, rukkaamista, muokkaamista ja molskauttamista uuteen tavoitteeseen sopiviksi.

Olen muutamien lasteni kanssa käynyt lävitse kasvukipuja. Niitä ei ole hauska katsoa. Niille ei ole vaihtoehtoja. Sopiva yhdistelmä rasitusta, lepoa ja särkylääkkeitä on ainoa mikä auttaa.

Pätee myös yrityksen kasvattamisessa. Mistäkö tiedän? En ole vielä tähän päivään mennessä keksinyt tuota kipulääkettä, joten useimmat jättävät kasvamisen puheiden tasolle ja murto-osa muuttaa ne teoiksi.

Mitä ajatuksia sinulle tuli mieleen?

Ja siitä päättämisestä. Päätin. Teen huomenna jotain hauskaa. Tee sinäkin:-)

Kommentit

  1. Jepjep:-) Tuosta mainitsemastani hauskasta tekemisestä sukeutuikin sitten vahingossa Kiva juttu! Mutta kerronpa siitä sitten huomenna:-) Hauskinta tässä hommassa onkin sitten se, että en edes heti tajunnut tätä hauskan ja Kivan välistä yhteyttä...huomenna;-)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kuulisin mielelläni, jos sinulla heräsi jotain ajatuksia tähän juttuun liittyen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.