Siirry pääsisältöön

Kopit ja kasvun tavat

Miten asettaa kasvun tavoite? Kasva tai kuole? Milloin kasvu tapahtuu? Mikä on jatkuvuuden edellytys?

Kasvun tavoitetason täytyy aina olla riittävän kunnianhimoinen, jotta tulokset ovat hyväksyttäviä, vaikka asetettua tavoitetta ei täysin saavutettaisikaan.

Jens Sorensenin mukaan kasvua saavutetaan helpoiten seuraava polun avulla: Aseta tavoitteet > kasva niihin > aseta uudet tavoitteet > kasva niihin...ja niin edelleen. Marko Parkkisen mukaan kasvu on yleensä mahdollista viidellä vaihtoehtoisella tavalla, jotka ovat: lisämyynti, korkeampi hinta, tiheämpi myyntifrekvenssi, suurempi kertaostos ja asiakaspotentiaalin optimointi.

Marko Parkkinen esittää kasvun taustat KOPIT-mallinsa avulla: Kokeile, Opi, Prosessoi, Innosta ja Toimi....Parkkinen toteaa niin ikään, että kasvua tapahtuu vain, kun kilpailuetu on kommunikoitu. Sörensen komppaa jatkamalla, että etujen ja kasvun kommunikointi voi tapahtua vain asiakaskontaktissa.

Molempien mukaan yritysten pitäsi pyrkiä aina aktiivisesti kasvun tilaan, sillä se on jatkuvuuden edellytys.

Oma Yritys 2012Marko Parkkinen, SeediJens Sorensen, Tuubio Oy -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.