Siirry pääsisältöön

Oikea ovi

Viikon viimeinen päivä, ja what a day se olikin! Perjantai 13. päivä, ja kaikki mikä pystyi onnistumaan, onnistui!

Tämän hetken löytää tästä kuvasta. Ovi on edessä, se on raollaan, monia ovia on raollaan. Oikeasti tässä kaikessa on varmaankin kyse luopumisesta, jotta voi löytää jotain uutta.

Olen tietysti ollut aiemminkin vastaavissa tilanteissa ja elämä on lopulta kantanut, kuten sen kuuluukin. Siitä huolimatta muutoksen mukana tuleva epävarmuus kalvaa, siis pelottaa!

Douglas Adamsin Linnunradan liftarin käsikirjassa kiteytetään alkuperäisen painoksen kansitekstin avulla muutoksen läpiviennin aakkoset, "Älä hätäile".

Kaikissa muutoksissa niin kotona kuin töissäkin on omat vaiheensa, joita ei voi ohittaa. Nukun yön ylitse, ja toisenkin, kaikki järjestyy, parhain päin.

Oikea Ovi löytyy kuin itsestään ja se tuntuu oikealta.

Älä hätäile!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.