Siirry pääsisältöön

Oikea ovi

Viikon viimeinen päivä, ja what a day se olikin! Perjantai 13. päivä, ja kaikki mikä pystyi onnistumaan, onnistui!

Tämän hetken löytää tästä kuvasta. Ovi on edessä, se on raollaan, monia ovia on raollaan. Oikeasti tässä kaikessa on varmaankin kyse luopumisesta, jotta voi löytää jotain uutta.

Olen tietysti ollut aiemminkin vastaavissa tilanteissa ja elämä on lopulta kantanut, kuten sen kuuluukin. Siitä huolimatta muutoksen mukana tuleva epävarmuus kalvaa, siis pelottaa!

Douglas Adamsin Linnunradan liftarin käsikirjassa kiteytetään alkuperäisen painoksen kansitekstin avulla muutoksen läpiviennin aakkoset, "Älä hätäile".

Kaikissa muutoksissa niin kotona kuin töissäkin on omat vaiheensa, joita ei voi ohittaa. Nukun yön ylitse, ja toisenkin, kaikki järjestyy, parhain päin.

Oikea Ovi löytyy kuin itsestään ja se tuntuu oikealta.

Älä hätäile!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.