Siirry pääsisältöön

Jatkuva parantaminen

Prosessin muutostarpeet syntyvät joko siitä, että jokin organisaatiossa muuttuu ja prosessia tulee muuttaa muutoksen mukaiseksi tai siitä, että prosessi ei joiltain osin toimi tai dokumentaatio on epäselvä.

Olennaista prosessin käyttöönottovaiheessas on se, että dokumentaatio on toiminnan pohjana ja prosessi päivittyy jatkuvasti. Päivittäminen ja uudelleenviestintä eivät saa olla vain kerran vuodessa tehtäviä toimenpiteitä, vaan prosessia on syytä päivittää jatkuvasti.

Prosessin kehittämisen vaiheet voidaan kiteyttää seuraavasti:
Nykyisen tavan tarkastelu > Parannetun tavan valinta > Parannetun tavan kirjaaminen > Parannetun tavan testaus > Työkalujen luominen > Toimintatavan käyttöönotto > Toimintatavan jatkuva päivittäminen ja parantaminen >>>


Jos organisaation prosessit käydään läpi kerran vuodessa eikä välissä tapahdu mitään, on todennäköistä, että prosessi ei todellisuudessa ole käytössä.

- Viestinnän prosessointi, koreografia kaaokselle, Korhonen, Rajala -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.