Siirry pääsisältöön

Roolit ja vastuut selvillä

Usein kuultu harhaluulo on, ettei pienissä organisaatioissa tarvitse prosessoida - mitä isompi organisaatio, sitä enemmän prosesseja tarvitaan.

Suuressa organisaatiossa prosessoinnin edut ovat helposti huomattavissa, mutta prosessit tehostavat tekemistä riippumatta organisaation koosta. Tekijät kamppailevat aivan samojen haasteiden parissa niin pienissä kuin suurissakin yksiköissä, ja prosessointi tuo samat edut. Tiedon hallinta helpottuu, kun keskeiset prosessit ja niiden suoritustavat on kirjattu ylös.

Itse asiassa usein juuri pienissä organisaatioissa on tärkeää, että tehtävät on tarkkaan määritelty ja roolit ja vastuut ovat selvillä.

- Viestinnän prosessointi, koreografia kaaokselle, Korhonen, Rajala -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.