Siirry pääsisältöön

Prosessin kaaviointi

Prosessikaavio antaa yleiskuvan prosessista. Prosessikaavion tulisi kuvata prosessin vaiheet, sekä niiden järjestys ja määritellä kunkin vaiheen omistaja.

Kaavio on hyvä työkalu jo suunnitteluvaiheessa. Jos kaaviota on vaikea piirtää, nuolia menee moneen suuntaan ja lopputulos näyttää sekavalta, voidaan heti tehdä johtopäätös, settä nykymuodossaan prosessi ei ole tehokas, eikä todennäköisesti tuo prosessoinnin etuja.
Kaaviosta kunkin vaiheen omistaja näkee nopealla silmäyksellä, milloin on hänen vastuidensa vuoro, mitä hän voi odottaa muilta ja mitä hänen on toimitettava seuraaviin vaiheisiin.

- Viestinnän prosessointi, koreografia kaaokselle, Korhonen, Rajala -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.