Siirry pääsisältöön

Chrome ei toimi

Olipa sitten todella inhottava ongelma johon en meinannut keksiä ratkaisua. Google Chrome lakkasi vain yht'äkkiä toimimasta; Turvallisuusvirhe ja Palvelimen varmenne ei kelpaa...ONGELMA
Oli aivan sama mitä verkko-osoite -riville kirjoitti, niin selain ehdotti https:// -osoitetta ja sitten siinä päällä oli punainen rasti ja ikkunassa luki " Varmenne ei kelpaa ". Yritin kovasti kaivella mistä asetuksesta tämäkin homma oli kiinni ja lopulta turhauduin ihan täysin. Totaalisesti. Miten kädetön sitä oikein voi ollakaan!
Mietin vaihtoehtoja ja päädyin siihen, että Chromen asentaminen uudestaan on helpoin ja nopein tapa. Latasin asennusohjelman ja annoin palaa. Homma kaatui johonkin typerään erroriin, jossa teksti oli, että "tämä arpa ei voita" tai jotain sinnepäin.Päädyin poistamaan selaushistoriaa, tyhjentämään väliaikaistiedostoja ja selailemaan asetuksia. Tuntui todellakin hölmöltä, eihän näin yksinkertaista ongelmaa voi olla ratkaisematta?! Yksi, kaksi, kolme...ja hermot meni. Poistin Google Chrome asennuksen ohjauspaneelin kautta. Ja asensin Chromen uudestaan tuolla aiemmin lataamallani asennusohjelmalla...luulin, että selain alkoi pelittämään, mutta kattia kanssa! Sama show ja hihat liekeissä...

RATKAISU
Huomasin, että koneessani oli tuen toimesta asennettuna Symantec EndPoint Protection, päättelin, että homma on nyt kiinni jostain virussuojausjutusta ja rupesin kaivelemaan netin arkistoja. Ratkaisu löytyi Symantecin sivuilta.
  1. Ohjauspaneelista, Poista asennettu ohjelma. Poista Google Chrome -asennus.
  2. Klikkaa Symantec Endpoint Protection -ohjelmaa hiiren oikealla napilla, valitse Muuta 
  3. Klikkaa Next > valitse Modify ja klikkaa Next > Valitse Proactive Threat Protection -kohdasta This feature will not be available ja klikkaa Next >
  4. Asenna Google Chrome uudestaan
  5. Käynnistä kone uudestaanKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.