Siirry pääsisältöön

Ajatuksista asioiksi

Yksinkertaisesti sanottuna, ajatuksista tulee asioita ja tapahtumia. Muuttamalla ajatuksiamme voimme muuttaa automaattisesti myös elämäämme. Oikeasti.

Tietysti myös omat uskomuksetkin ovat tärkeitä, mutta ajatukset voivat muuttaa uskomuksia. Sanatkin ovat tietysti tärkeitä, mutta ne muodostuvat ajatuksista, jolloin ne ovat itseasiassa kaikkein nopeimmin aineellistuvia ajatuksiamme.

Toiminta itsessään on kuitenkin kaikkein kriittisintä, sillä se luo odotuksia tapahtumille. Ajatuksista tulee sanoja, joista tulee toimintaa, josta tulee asioita...

Ajatuksista tulee asioita. Ajattele ääneen :-)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.