Siirry pääsisältöön

Prosessin tehostaminen

Yksittäisen viestintätoimenpiteen prosessointi lähtee nykyisen toimintatavan tarkastelusta. Jatkuva yhteistyö kaikkien prosessissa toimivien kanssa on erittäin tärkeää.

Jatkuva dialogi tuo hyvää palautetta kirjattuun kokonaisuuteen. Yhteistyö varmistaa sen, että keskusteluissa mukana olleet kokevat tulleensa kuulluiksi ja kaikki tietätävät prosessin perustuvan todellisuuteen. Ihmisille ei jää tunnetta, että kyseessä olisi yksipuolisesti työstetty teoreettinen malli.

Kun nykyinen toimintatapa ja sen ongelmat on kirjattu, voidaan siirtyä parannetun prosessin kirjaamiseen. Tehostettu prosessi syntyy helpoiten vanhan dokumentoidun ja analyysissa kirjatun nykyprosessin pohjalta.

- Viestinnän prosessointi, koreografia kaaokselle, Korhonen, Rajala -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.