Siirry pääsisältöön

10 asiaa, jotka teen jokaikinen työpäiväOlen aina ollut hyvin suorituskeskeinen. Olen työlistatyyppi. Rakastan sitä tunnetta mikä tulee kun vedän viivan jonkin hoitamani homman ylitse. Tunnen itseni tuottavaksi.


Lisäksi tämä jatkuva tuottavuus on saavuttamisen siisti sivutuote. Jeff Hadenin äskeinen LinkedIn-artikkeli vetää yhteen hienosti päivittäisten tehtävälistojen hienouden: Et halua odottaa ja tehdä töitä siihen asti, että löydät unelmaduunisi - hoidat hommiasi, jotta löydät unelmaduunisi.

En ole koskaan jakanut tätä listaa kenellekään, ennen tätä.

Listallani on kymmenen asiaa, jotka pyrin tekemään joka ikinen työpäivä. Aivan totta, minulla on päiviä, jolloin en saa näitä kaikkia tehtyä, mutta teen parhaani sen eteen, että olisi. Omalla kohdallani tämä toimii.

TÄSSÄ


  1. Lue jotain toimialaan liittyvää
  2. Lue jotain liiketoiminnan kehittämiseen liittyvää
  3. Lähetä kaksi sähköpostia jollekin vanhalle kolleegalle
  4. Tyhjennä henkilökohtainen sähköpostilaatikkoni vastaamalla kaikkiin urakehitykseen liittyviin kysymyksiin saman päivän aikana
  5. Tarkista erikseen jokaisen tiiminjäsenen edistyminen
  6. Järjestä lyhyt työhön liittymätön juttutuokio kaikkien työntekijöideni kanssa
  7. Arvioi kolmen tärkeimmän tavoitteen tilanne, joilla on merkitystä yrityksen kasvun kanssa
  8. Tunnista ja hoida yksi sellainen tehtävä, joka tukee näiden tavoitteiden saavuttamista
  9. Kirjoita viisi arvokasta ja käyttökelpoista juttua kaikille tärkeimmille some-tileille
  10. Käytä kokonainen minuutti siihen, että olen kiitollinen siitä mitä minulla  on ja mitä olen saavuttanut

Ja tätä listaa voisi jatkaa, MUTTA...

Jos listani olisi pidempi, en olisi ehkä ihan näin hyvä hoitamaan näitä kaikkia. Tämä lista on itselleni vielä hallittavissa oleva. Teen luonnollisesti päivittäin enemmänkin, kuin pelkästään nämä kymmenen juttua, mutta nämä ovat sellaisia, joita pyrin tekemään joka päivä. Miksikö? Viimeisen kymmenen vuoden aikana nämä ovat olleet minulle se kaikkein tehokkain tapa kasvattaa sekä itseäni että yritystäni. Näiden tekemisen yhteenlaskettu vaikutus on ollut kaiken tekemisen arvoinen, vaikka se ei aina ole siltä tuntunutkaan.Mitä sellaisia asioita sinä teet päivittäin, jotka edistävät uraasi tai yritystäsi?

10 Things To Do Every Workday, J.T. O'Donnell ~


P.S. Jos haluat oppia lisää minusta ja työstäni tsekkaa tämä pyörittämäni urapolkusaitti CAREEREALISM, ja tämä Job Search Accelerator Program (JSAP). Jonka lisäksi lanseerasin juuri tämän johtajille suunnatun sivuston C-Suite Insider, jotta en pitkästyisi.


Kuva: Shutterstock.com

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.