Siirry pääsisältöön

LinkedIn-vinkki, jonka ansiosta puhelimesi soi


Tämä LinkedIn-vinkki sopii niin vasta-alkajille kuin jo pidempäänkin bisness-somessa hääränneille hurjapäille. Nykyään monet synkronoivat sosiaaliset verkostonsa suoraan älypuhelimiinsa (suom. eli kontaktit lisätään osaksi omaa osoitekirjaa).

[007/365] - StormTrooperPhone II

Tämän ansiosta verkostot ja kontaktien yhteystiedot kulkevat mukana. Tai ainakin osa niistä. Monet eivät huomaa/halua/uskalla, tai osaa lisätä omaa puhelinnumeroaan LinkedIn-profiiliinsa. Jos haluat, että joku soittaa sinulle, anna puhelinnumerosi. Näin saat puhelinnumerosi kontaktiesi käyttöön ja kännykkään :-).

Hmm... , miten sen puhelinnumeron voi lisätä Linkedin profiiliin, en löytänyt sitä kohtaa.

SAAVUTETTAVUUSRESEPTI

  1. Kirjaudu LinkedIn-tilillesi. 
  2. Valitse valikosta Profile > Edit Profile.
  3. Klikkaa profiilikorttisi oikeasta alakulmasta Edit Contact Info


  1. Klikkaa pientä sinistä kynäsymbolia Phone-otsikon vieressä.
  2. Kirjoita puhelinnumerosi, ja koska tätä yleensä käytetään matkapuhelilmella, lisää eteen myös maatunnus ja '+' merkki.
  3. Valitse pudotusvalikosta puhelinnumerosi tyyppi (Home, Mobile, Work)
  4. Kun olet valmis, klikkaa Save and ExitNyt puhelinnumerosi näkyy LinkedIn-profiilissasi.


Seuraavan kerran kun joku, joka on kontaktinasi LinkedIn-verkostossa synkronoi osoitekirjansa puhelimeensa, hän voi soittaa sinulle.

Ajatuksia? Oletko itse jo lisännyt puhelinnumerosi profiiliisi? Kerro kommenteissa miksi olet, tai vaihtoehtoisest miksi et mistään hinnasta sitä lisäsii. Mitä neuvoja sinä antaisit verkostoitumisen tehokkuuden parantamiseksi? Laita kommenttisi alle tähän ketjuun. Se olisi upeaa.

Kiitos ja kumarrus Maaritille, sillä oli täysin hänen ansiotaan, että tämä ohje tuli kirjoitettua:-).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.