Siirry pääsisältöön

#17, Varaa valmisteluaikaa


Riippuen omasta roolistasi kokouksissa, varaa aina riittävästi aikaa valmistautumiselle. Toisinaan voi olla erittäin järkevää aloittaa valmistautuminen useampi päivä ennen varsinaista tapaamista tai esitystäsi.

Clock at 70's store in Tamarindo, Costa Rica, December 30 2009.

Varaa aikaa sekä valmistelulle että varsinaiselle toiminnalle. Kun hyväksyt kokouspyynnön tee samassa yhteydessä vähintään varttitunnin valmistautumisvaraus kalenteriisi.
Voit käyttää varatun ajan joko tapaamiseen valmistautumiseen tai vaikkapa ladataksesi itsesi henkisesti valmiimmaksi. Älä kävele kokoukseen kylmänä, valmistaudu! Samalla tavoin, kalenteriin kannattaa varata aikaa, jotta ehdit käymään lävitse kokouksen lopputuleman, tekemään tarvittavat toimenpiteet jne.

Merkitse kaikki nämä kalenteriisi ja silloin pysyt paremmin ajan ja asioiden tasalla.


***

Alkuperäinen viesti 2012 by Dave Lavinsky

Laura Stack is America's premier expert in personal productivity. Since 1992, she has presented keynotes and seminars on improving output, lowering stress, and saving time in today's workplaces. She is the bestselling author of four books, including SuperCompetent. 
To learn more about Laura, visit www.TheProductivityPro.com. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.