Siirry pääsisältöön

#15, Lähetä päivityksiä


Jos muokkaat jo sovitun tapaamisen aikataulua lähetä siitä päivitys osallistujille. Jos olet jo tehnyt kalenterimerkinnän ja lähettänyt siitä kutsun muille osallistujille, mutta joudut syystä tai toisesta muokkaamaan tapaamisen sisältöä tai ajankohtaa älä lähetä muutoksista sähköpostiviestiä, vaan päivitä tekemääsi kalenterimerkintää ja lähetä päivitys osallistujille muutosten tallentamisen yhteydessä.

Jos haluat lähettää osallistujille muistutuksen tai tapaamiseen liittyvän sähköpostin avaa alkuperäinen kalenterimerkintä ja klikkaa Kokous-välilehden Osallistujat-kohdasta Ota yhteyttä osallistujiin ja valitse Uusi sähköposti osallistujille.


***

Alkuperäinen viesti 2012 by Dave Lavinsky

Laura Stack is America's premier expert in personal productivity. Since 1992, she has presented keynotes and seminars on improving output, lowering stress, and saving time in today's workplaces. She is the bestselling author of four books, including SuperCompetent. 
To learn more about Laura, visit www.TheProductivityPro.com. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.