Siirry pääsisältöön

3 lapsellista keinoa onnistumiseen


Miten saat oman sisäisen yrittäjyytesi herätettyä ja laitettua oman ison ideasi liikenteeseen? Donny Deutsch tarjoaa seuraavaa kaavaa:

OK OHMsie.......Giddy-Up

1. Osa: 

Selvitä mitä yrityksesi voisi tehdä kirjoittamalla muistikirjaasi vastaukset seuraaviin kohtiin:
  1. Minkä asioiden tekemistä rakastit lapsena?
  2. Mikä on kaikkein paras päiväsi, ja mitä teit silloin?
  3. Ketä kadehdit?
  4. Mitä tekisit, jos sinulle ei maksettaisi mitään?
  5. Jos voisit käsikirjoittaa oman tarinasi ilman rajoja, mitä siinä lukisi?

2. Osa: 

Yhdistä nyt tähän muutamia Donnyn ohjeita, joiden avulla pääset yli ja ohi esteiden
  1. Muista, että menestyvät ihmiset eivät pelkää epäonnistumista. Epäonnistumiset on nähtävä ponnahduslautoina, joilla pääsee paljon isompiin onnistumisiin. 
  2. Käännä epäonnistumiset mahdollisuuksiksi. Vaikka sinusta ei aina tuntuisikaan tältä sisälläsi, päätä olla luottavainen ja samalla muista säilyttää leikkimielinen asenteesi. 
  3. Tee kaikki se mitä teet intohimoisesti. Tämä jos mikä luo jännistystä, energiaa ja motivaatiota tekemiseesi.

Heitä lapsellinen oikeudentunteesi romukoppaan ja ajattele sen sijaan mieluummin niin, että sinä ansaitset jotain, kehitä samalla nöyryyttäsi ja aitoa kiitollisuuden tunnettasi niille mahdollisuuksille, joita sinulle on annettu.

Making it Big with Donny Deutsch, SUCCESS Magazine ~


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.