Siirry pääsisältöön

3 lapsellista keinoa onnistumiseen


Miten saat oman sisäisen yrittäjyytesi herätettyä ja laitettua oman ison ideasi liikenteeseen? Donny Deutsch tarjoaa seuraavaa kaavaa:

OK OHMsie.......Giddy-Up

1. Osa: 

Selvitä mitä yrityksesi voisi tehdä kirjoittamalla muistikirjaasi vastaukset seuraaviin kohtiin:
  1. Minkä asioiden tekemistä rakastit lapsena?
  2. Mikä on kaikkein paras päiväsi, ja mitä teit silloin?
  3. Ketä kadehdit?
  4. Mitä tekisit, jos sinulle ei maksettaisi mitään?
  5. Jos voisit käsikirjoittaa oman tarinasi ilman rajoja, mitä siinä lukisi?

2. Osa: 

Yhdistä nyt tähän muutamia Donnyn ohjeita, joiden avulla pääset yli ja ohi esteiden
  1. Muista, että menestyvät ihmiset eivät pelkää epäonnistumista. Epäonnistumiset on nähtävä ponnahduslautoina, joilla pääsee paljon isompiin onnistumisiin. 
  2. Käännä epäonnistumiset mahdollisuuksiksi. Vaikka sinusta ei aina tuntuisikaan tältä sisälläsi, päätä olla luottavainen ja samalla muista säilyttää leikkimielinen asenteesi. 
  3. Tee kaikki se mitä teet intohimoisesti. Tämä jos mikä luo jännistystä, energiaa ja motivaatiota tekemiseesi.

Heitä lapsellinen oikeudentunteesi romukoppaan ja ajattele sen sijaan mieluummin niin, että sinä ansaitset jotain, kehitä samalla nöyryyttäsi ja aitoa kiitollisuuden tunnettasi niille mahdollisuuksille, joita sinulle on annettu.

Making it Big with Donny Deutsch, SUCCESS Magazine ~


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.