Siirry pääsisältöön

15 vinkkiä oman ajankäyttösi kehittämiseen


Laura Stack on yksi Amerikan tunnetuimmista henkilökohtaisen tuottavuuden kehittämisen, siis ajanhallinnan kruunaamattomista kuningatarista. 


Ajanhallinta on asennetta. Ajanhallinta on toimivia rutiineita. Oman ajanhallinnan kehittäminen on edes yhden toimivan idean käyttöönottamista osaksi oman arkensa toimintaa.

Olen vuoden alusta julkaissut aina maananataisin Lauran vinkkejä oman ajanhallinnan kehittämiseen. Jokainen vinkki on pyritty kirjoittamaan siihen muotoon, että se on helposti otettavissa osaksi omaa toimintaa.

15 VINKKIÄ AJANHALLINTAAN

 1. Tapaa virtuaalisti
 2. Käytä avustajaa
 3. Luo oma kalenteri
 4. Tee omia varauksia
 5. Luokittele tapaamiset
 6. Käytä kontaktitietoja
 7. Ajattele kolleegoitasi
 8. Käytä kalenterikutsuja
 9. Hyödynnä kategorioita
 10. Varaa ikiomaa työaikaa
 11. Hoida kalenteriasi
 12. Varaa matka-aikaa
 13. Käytä kuvaavia otsikoita
 14. Lähetä ennakkomateriaalia
 15. Lähetä osallistujillesi päivityksiä

Löydät tämän linkin takaa tämän vuoden 15 ensimmäistä vinkkiä. Jos uskot, että näistä on hyötyä omalle heimollesi, jaa ihmeessä eteenpäin. Kuulisin luonnollisesti mielelläni myös ajatuksiasi siitä miten olet omia ongelmiasi jo ratkaissut. Vai tarvitaanko ajanhallintaan ensinkään ideoita?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.