Siirry pääsisältöön

15 vinkkiä oman ajankäyttösi kehittämiseen


Laura Stack on yksi Amerikan tunnetuimmista henkilökohtaisen tuottavuuden kehittämisen, siis ajanhallinnan kruunaamattomista kuningatarista. 


Ajanhallinta on asennetta. Ajanhallinta on toimivia rutiineita. Oman ajanhallinnan kehittäminen on edes yhden toimivan idean käyttöönottamista osaksi oman arkensa toimintaa.

Olen vuoden alusta julkaissut aina maananataisin Lauran vinkkejä oman ajanhallinnan kehittämiseen. Jokainen vinkki on pyritty kirjoittamaan siihen muotoon, että se on helposti otettavissa osaksi omaa toimintaa.

15 VINKKIÄ AJANHALLINTAAN

 1. Tapaa virtuaalisti
 2. Käytä avustajaa
 3. Luo oma kalenteri
 4. Tee omia varauksia
 5. Luokittele tapaamiset
 6. Käytä kontaktitietoja
 7. Ajattele kolleegoitasi
 8. Käytä kalenterikutsuja
 9. Hyödynnä kategorioita
 10. Varaa ikiomaa työaikaa
 11. Hoida kalenteriasi
 12. Varaa matka-aikaa
 13. Käytä kuvaavia otsikoita
 14. Lähetä ennakkomateriaalia
 15. Lähetä osallistujillesi päivityksiä

Löydät tämän linkin takaa tämän vuoden 15 ensimmäistä vinkkiä. Jos uskot, että näistä on hyötyä omalle heimollesi, jaa ihmeessä eteenpäin. Kuulisin luonnollisesti mielelläni myös ajatuksiasi siitä miten olet omia ongelmiasi jo ratkaissut. Vai tarvitaanko ajanhallintaan ensinkään ideoita?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.