Siirry pääsisältöön

Keskity siihen mitä teet


Uusi viikko, uudet kujeet. Haluatko kuulla salaisuuden? Oikeasti? Lähetin eilen elämäni ensimmäisen uutiskirjeen. Arvaa, että jännitti. Kyllä. Paljon! Mutta Wau mikä fiilis:)

First Shots: Auto Sears MC 75-260mm Close Focus,

Uutiskirjeeni sisältää juttuja, joita en jaa muuten, sekä ajankohtaisia juttuja, joita jaan sitten joskus myöhemmin. Tilaa uutiskirje ja päivitykset.


Uutiskirjeeni menee siis kaikille niille, jotka ovat laittaneet sähköpostiosoitteensa tuohon oikealle yläviistoon "TILAA UUTISKIRJE JA PÄIVITYKSET" -laatikkoon ja klikanneet submit siitä oikealta puolen.

THE POWER OF FOCUS

Keskittymisessä on voimaa. Sen avulla on mahdollista luoda selkeyttä sekavaltakin vaikuttavaan tilanteeseen. Fokusoiminen asettaa rajoja ja antaa suuntaviivoja. Kaikki mitä teet ja saat aikaiseksi on keskittymisesi tulosta.


Ne tulokset joiden saavuttamisessa epäonnistut ovat myös keskittymisesi tulosta. Kun annat itsellesi jonkin tehtävän, tai idean, tuotat positiivisia tuloksia siihen liittyen. Jos epäonnistut keskittymisessäsi, et saa aikaiseksi ainostaan tavoittelemiasi positiivisia tuloksia, vaan tuloksena on toisinaan myös negatiivisia tuloksia.

Ota tästä teemasta kiinni. Tuota tuloksia keskittymisesi kautta. Keskity siihen mitä teet. Tee jotain!

~ The Power of Focus, Anthony S. Iannarino ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.