Siirry pääsisältöön

Tekemällä oppii


Kirjoitin toisen uutiskirjeeni viime sunnuntaina. Se jännitti lähes yhtä paljon, kuin ensimmäinen. Mutta ei aivan niin paljoa. Jännitys helpotti.


Toinen kerta on ensimmäistä helpompi. Ja jännityskin tuntui hyvältä. Tekemällä oppii....

TILAA UUTISKIRJEENI

Miksi tilaisit? Saat blogipäivitykset ja uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi ja voit lukea ne silloin, kun haluat ja kiinnostavien aiheiden jakaminen omalle verkostollesi on helpompaa, kuin muulla tavoin. Uutiskirjeessä kerron selllaisia asioita, joita en muuten blogissani käsittele. Henkilökohtaisemmin.
Oletko kiinnostunut ihmisistä, ehkä myynnistä ja uusasiakashankinnasta, entä henkilökohtaisesta kasvusta ja kehittymisestä, sosiaalisesta myynnistä tai etsitkö uusia ideoita ja inspiraatiota itsellesi?

70%

Tilaa uutiskirjeeni. Kiitos:)
Loistavaa Vappua!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.