Siirry pääsisältöön

Miten jaksat? Voitko hyvin?


Olen jo pidempään miettinyt ympärilläni olevien ihmisten jaksamista. Kysyn heiltä usein, mitä kuuluu, miten menee? Usein vastaukset ovat "ihan hyvää" tai "ei kurjuutta kummempaa" tai "siinähän se" tyyppisiä. Tunnistatko itseäsi tästä? Koska itse kysyit ystävältäsi tai asiakkaaltasi miten jaksat?

Kuuntelitko mitä hän vastasi? Kuuntelitko ihan oikeasti?Niin. Rehellisesti. Vaikka kuinka kovasti yritän, niin en itse ole kyllä ihan aina hereillä. Joskus säpsähdän huomaamaan, että kysyn vain kysymisen vuoksi. Onneksi.

MYYNNIN MANIFESTI
Miten jaksat? Voitko hyvin? Kuulisin mielelläni ajatuksiasi. Ja jos luulet, että herättelystä on hyötyä omassa heimossasikin, jaa tämä eteenpäin.

Manifesti on koostettu SMKJ:n Myynti ja Markkinointi -lehden 3/2013 juttuista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.