Siirry pääsisältöön

Miten jaksat? Voitko hyvin?


Olen jo pidempään miettinyt ympärilläni olevien ihmisten jaksamista. Kysyn heiltä usein, mitä kuuluu, miten menee? Usein vastaukset ovat "ihan hyvää" tai "ei kurjuutta kummempaa" tai "siinähän se" tyyppisiä. Tunnistatko itseäsi tästä? Koska itse kysyit ystävältäsi tai asiakkaaltasi miten jaksat?

Kuuntelitko mitä hän vastasi? Kuuntelitko ihan oikeasti?Niin. Rehellisesti. Vaikka kuinka kovasti yritän, niin en itse ole kyllä ihan aina hereillä. Joskus säpsähdän huomaamaan, että kysyn vain kysymisen vuoksi. Onneksi.

MYYNNIN MANIFESTI
Miten jaksat? Voitko hyvin? Kuulisin mielelläni ajatuksiasi. Ja jos luulet, että herättelystä on hyötyä omassa heimossasikin, jaa tämä eteenpäin.

Manifesti on koostettu SMKJ:n Myynti ja Markkinointi -lehden 3/2013 juttuista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.