Siirry pääsisältöön

Tämä kanava myy


Järjestä kanavasi oikein. Tämän tajuaminen on kestänyt pitkään. Itseasiassa voin rehellisesti myöntää, että digitaalisen olemukseni löytäminen on vaatinut useita vuosia. Haluatko sinä säästää hieman aikaa tässä?

Venice gondolas

Opi minun virheistäni ja loikkaa niiden ylitse. Kiteytetysti voisin sanoa, että useimmilla meistä on väärä järjestys niille asioille, joita teemme digimaailmassa.

Ai-niin. Tänään juon jälleen bulletproof-kahvia (googlaa tämä jollet usko minua).

RAJA-ASEMAT > MEDIAIMPERIUIMI > KOTIPESÄ (TAI SÄHKÖPOSTI)

Siinä se. Tämä on minun maaginen kaavani. Anna kun selitän tätä hieman.

“Raja-asemat” ovat sosiaalisen verkostoinnin alustoja, sellaisia, kuin Twitter ja Pinstagram (ai, että minä tykkään tästä muussauksesta), sekä Facebook ja Google+.

“Mediaimperiuimi” on sekoitus blogistasi, videosisällöistäsi, podcasteista, e-kirjoista ja kaikesta-siitä-jostain-joka-kerää-huomiota-ja-on-hyödyllistä-yleisöllesi.

“Kotipesä” on sinun ikioma tärkein verkkosivustosi, ja/tai paikka, jossa pyrit luomaan jonkin sortin konversiota.

Se mitä minä olen oppinut tässä kaikessa kiteytyy seuraavasti:

  • Osallista lukijoitasi ja yhteisöäsi raja-asemilla
  • Promotoi sisältöjäsi ja omaa mediaasi raja-asemilla
  • Ohjaa ihmisiä kotipesääsi (tai sähköpostilistallesi) mediasi avulla
  • Myy kotipesässäsi.

Se mikä ei toimi kiteytyy seuraavasti:

  • Älä myy raja-asemillasi.

Menemme yleensä metsään siinä, että yritämme saada ihmiset ostamaan kaikkien eri sosiaalisen median kanavien kautta, vaikka useimmat katsojista vaikuttavatkin jättävän nämä jutut huomiotta. Tämän sijasta he etsivät tapoja osallistua (jutusteluun) ja he etsivät kiinnostavaa sisältöä (jota siis sinun mediasi voi myös olla). Tämän lisäksi voit ohjata ihmisiä raja-asemilta sisältöjesi pariin, jolloin saat mahdollisuuden yrittää jonkinlaista konversiota sen avulla.

Saatko kiinni? Tämä on ikioma jättiläisoppituntini tällä viikolla.

KIINNOSTAAKO AIHE ENEMMÄN?

Tähän tarkoitukseen olen luonut syventävän Mastering the Digital Channel -kurssimme. Tämä on toistaiseksi kaikkein menestynein kurssimme ever. Verkosto kasvanut jo yli 200:n ihmisen, jotka vaihtavat aktiivisesti ajatuksiaan suljetussa digiyhteisössämme. Kaikki mitä kerroin edellä on 100% tämän kurssin ydinajatuksia.

Tämä muodostaa myös 1/2 siitä mitä ajattelimme kertoa live-sessiossamme Washingtonissa. Tästä samaisesta syystä halusin jakaa tämän ajatuksen tässäkin ytheydessä. Epäilen, että tästä on sinulle hyötyä ja sehän on uutiskirjeeni taka-ajatuskin, muistatko?

Joten, kerropa. Oliko tästä hyötyä?
--Chris...


Human Business Works 110 Marginal Way #744 Portland, Maine 04101 United States (978) 378-0705

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.