Siirry pääsisältöön

Lähdetkö mukaan matkalle?


Since I was 5, I wanted to be an author.
Tänään on Kolmen Kirjan Dieetin toisen päivän aamu. Tässä alla pikainen kertaus aiheesta. Yritän syventää hieman tämän ohjelmani tavoitteita ja sitä mikä tekee tästä sinulle sekä käyttökelpoisen että varsin mielenkiintoisen kokemuksen.

SUUNNITELMA

  • Valitse kolme kirjaa, jotka ovat ne ainoat kolme kirjaa, mitä tulet ensivuonna (1.11.12-1.11.13) lukemaan, (koulukirjasi tai työsi tekemiseesi liittyvät opukset ovat tietysti sallittuja).
  • Voit valita ihan minkä tahansa tyyppisiä kirjoja haluat, sellaisia, joista pidät. Tosin useimmat ovat valinneet omat kirjansa omaan elämäntilanteeseensa ja/tai ammattiinsa liittyen. 
  • Lue kirja ja päätä opetella ja omaksua siinä olevat opetukset. 
  • Ota nämä opetukset käyttöön omassa elämässäsi tai liiketoiminnassasi, tai missä vaan.
  • Sitoudu siihen ajatukseen, että oikeasti otat käyttöön ja käytät hyödyksesi niitä asioita, joita kirjoista luet, sen sijaan, että surffailet kirjasta toiseen, ja seuraavaan. 
  • Syvenny oppimaan ja harjoittelemaan pelkän lueskelun sijasta. Vuoden ajaksi.


TAVOITE

Tämän homman tavoite on yksinkertainen: syvällisemmän harjoittelun ja vain kolmen kirjan toistuva läpikäynti opettavat sinulle enemmän itsestäsi, omista tavoitteistasi, visioistasi ja unelmistasi, ja tämä tekee sen mahdolliseksi, että voit ottaa kirjoissa olevat opit käyttöösi omassa elämässäsi. Koet syvemmin ja kasvat. Tämä on yksinkertainen ja selkeä päätös. Aiotko lukea monta kirjaa vai omaksua enemmän, tai kiinnostaisiko sinua sitoutua vain kolmeen kirjaan vuoden ajaksi nähdäksesi miten tämä prosessi on erilainen ja millä tavoilla.

LÄMMIN SUOSITUS

Pidä jonkinlaista päiväkirjaa. Paperilla tai verkossa. Se voi olla kaikkea Evernoten ja Day One -ohjelman, tai minkä tahansa muun ohjelman välillä. Minun tapauksessani, käytän hyödykseni yhtä hylkäämääni blogia, jonne tulen siis kirjoittamaan näkemyksiäni kokemuksiani #3BD -dieettiin liittyen. Teen tämän itseäni varten. Jaan tietysti tämän muillekin, koska haluan kertoa miten tämä prosessi voisi toimia. Tämä on minun tapani.

Kirjoitan päiväkirjaani kirjoista nousevia ajatuksiani, ja myös ideoitani itse prosessiin liittyen, ajatuksia, jotka tulevat mieleeni siihen liittyen, että luen vain kolmea kirjaa, enkä yhtään enempää, ja kaikkea muutakin, josta voi olla hyötyä. Ja vaikka toistankin tässä itseäni, haluan korostaa, että voit pitää omat ajatuksesi omina ajatuksinasi. Se on perusteltua ja järkevää. Minä jaan JOITAKIN ajatuksistani blogissa, koska koen velvollisuudekseni jakaa jotain tähän juttuun liittyen. Kuulostaako fiksulta?

TÄMÄ EI SOVI KAIKILLE

Olen kuullut valtavasti syitä miksi tätä ei voi tehdä. Totta tämäkin. Tämä ei sovi kaikille. Sinulla voi olla omat syysi. Ole silti huoleti. Ensi vuodelle riittää varmasti paljon hauskoja juttuja, joita voimme silti tehdä yhdessä.

Jos olet messissä, jaa tätä vapaasti eteenpäin kavereillesi, jaa omia linkkejäsi, joista käy selville se mitä meinaat lukea, kirjoita vaikka kommenttina tähän alle (HUOM: käyn jokaisen kommentin yksitellen lävitse ja hyväksyn ne, joten kaikessa rauhassa:)). Muista myös se, että Twitterissä voi käyttää tähän samaan hommaan hastägi #3bd jolloin näet myös sen mitä muut muualla maailmassa puuhaavat.

Lopuksi. Olen erittäin imarreltu siitä, että monet ovat kertoneet valinneensa The Impact Equation -kirjani yhdeksi kolmesta kirjastaan. En voi luonnollisestikaan suositella sitä, koska en ole varma kestääkö sen tarina koko vuoden. Olen silti todella imarreltu. Autan sinua miten vain voin, jos jotain kysymyksiä tulisi esille.

Tässäpä kaikki jälleen tällä kertaa. Lähdetkö mukaan matkalle? Tänään on ensimmäinen päivä.

~ The Three Book Diet is Upon Us, Chris Brogan ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.