Siirry pääsisältöön

Menestyvä tiimityö

magic hour
Tiimityö on ensimmäiseksi ja viimeiseksi sitä, että jokainen tietää roolinsa, paikkansa ja tarkoituksensa sekä kokonaisuuden että päämäärän kannalta.

Kun tämä asia on kaikille selvä, on mahdollista rakentaa lisää menestyksen elementtejä tiimin tekemisen ja toiminnan varaan. Jos joku tiimin jäsenistä ei pelaa samaa peliä, hänen auttamisensa ei oikeasti auta yhteistä menestystä pidemmällä aikavälillä, päinvastoin.


Jotta organisaatiolla on aidosti johtamisen ja menestymisen edellytyksiä asiat pitää tuoda esille, erityisesti  tiimityön ja toiminnan heikkoudet on tuotava esille.

Menestyvä tiimityö vaatii kurinalaisuutta ja omien tehtävien loistavaa hoitamista, ennen muiden avustamista, sillä vain siten tärkeimmät asiat tulevat hoidettua ryhmän näkökulmasta ja tarpeista johdettuna.

Oikein tehtynä tiimityö johtaa väistämättä menestykseen, mutta vain, jos jokainen tietää mitä tiimityö on.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.