Siirry pääsisältöön

Tiedän mitä aiot sanoa!

Olen Jerry Seinfeld -projektin suuri fani, siis komediennet autokahvilla -projektin seuraaja. Yhdessä edellisistä jaksoista Joel Hodgsonin kanssa, (Mystery Science Theater 3000 -perustaja), on kohtaus, jossa Jerry kysyy miksi ruokapaikat on rakennettu näyttämään menneiden aikojen ruokaloilta.

Joel Hodgson with Jerry Seinfeld (screen cap)

Joel vastaa, “Koska tiedät mitä sinun pitää sanoa.” Tämä tarkoittaa sitä, että olemme ravintoloissa, kuin kotonamme, sillä meillä on riittävästi kokemusta niistä, joten pääsemme helpommin eteenpäin ja itse keskusteluihin. (Voit katsoa jakson täällä).

Itseluottamus Syntyy Tällaisesta

Oletko koskaan ihmetellyt miksi ihmiset, jotka odottavat tapaavansa jonkun ensimmäistä kertaa aloittavat säästä, siitä mistä olet kotoisin ja/tai mitä toinen tekee työkseen? Tämä johtuu siitä, että tiedät etukäteen oman vastauksesi siihen mitä hän kertoo. Me voimme puhua ilman kosteudesta, liiasta sateesta, tai siitä miten tunnistamme Turkulaiset. Helppoja juttuja.

Tunnemme itsemme enemmän epävarmoiksi silloin, kun emme tiedä mitä pitäisi seuraavaksi sanoa, eikö niin? Mutta aivan kuten ravintolassakin, johon Jerry ja Joelkin olivat eksyneet, toistat menneisyyttäsi, etkä etsi sitä mikä on seuraavaksi tulossa.

Uskalla Olla Tietämätön Siitä Mitä Sanoa Seuraavaksi

Rohkeutemme kasvattamiseksi meidän täytyy oikeastaan haluta tietämättömyyttä siitä, mitä tuleman pitää, ja meidän ei tarvitse tietää sitä, mitä seuraavaksi pitäisi sanoa. Tämä tarkoittaa sitä, että tunnemme olomme hyväksi, vaikka emme ole eksperttejä ja asiantuntijoita kaikessa.

Korostetusti tämä tarkoitaa sitä, että tiedämme katoavamme ja kasvavamme isompiin unelmiimme ainoastaan silloin kun hylkäämme meille tuttuja ja tavallisia asioita.

Rohkeuden kauneutta on kyky tuottaa uusia kielikuvia löydöksillemme. Silloin kun aloitat oman maailmasi muokkaamisen, vaikkapa vain ihan pieniltä osiltaan, olet polulla sellaisiin paikkoihin, joilla ei ole vielä nimiä. Tämä on pelottavaa ja loistavaa, yhdellä kertaa.

Mitäs tähän sanot?

~ Because You Know What You’re Going to Say, Chris Brogan ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.